claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.671 Makaleler 60 Çözümler 824 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2020 #11 Sağlam bir ISO'yu MBR-CSM olarak yazdır ve doğru şekilde boot et.
H HayatYordu Hectopat Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 803 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2020 #12 Arkadaşlar rufus programında doğru bir şekilde boot edememişim tekrar denedim ve oldu sağolun yardımlarınız için.
Arkadaşlar rufus programında doğru bir şekilde boot edememişim tekrar denedim ve oldu sağolun yardımlarınız için.
Elektrikci_Hasan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 4.520 Makaleler 1 Çözümler 30 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2020 #13 Rica ederiz. Anladım hemen eğer deneme amaçlı bootable USB dosyalarını açıp baksanız bile bozulabiliyor buna dikkat edin. Direk formatı atıp geçin içini didiklememek lazım.
Rica ederiz. Anladım hemen eğer deneme amaçlı bootable USB dosyalarını açıp baksanız bile bozulabiliyor buna dikkat edin. Direk formatı atıp geçin içini didiklememek lazım.