Windows 7 format atarken 0xc00000d hatası

Daha fazla  
Elimdeki bu 2'si bir arada PC'ye bir türlü format atamıyorum. Şu anki işletim sistemi Windows 10 64 Bit ama ben 32 Bit Windows 7 kurmak istiyorum. Nedeni ise, Windows 10'da stabil çalışmıyor. Kısaca açıklamak gerekirse, Windows tuşuna basıyorum ve cevabını 10 saniye sonra alıyorum. İşletim sisteminin 64 Bit olması da bunu körükleyen bir şey sanırım. O yüzden 32 Bit kurmak istiyorum.

Gelelim başlıktaki hataya. 64 Bit Windows 7 ISO'sunu (32 Bit kuramıyorum bir türlü) USB'ye Rufus'la kurdum ve yeniden başlattım. BIOS'a girip Boot sırasını ayarladım ve kaydedip çıktım. Sonrasında bu hata ile karşılaştım. Ne yapabilirim sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10da stabil çalışmama sebebi Raminizin 2gb olması olabilirmi?bence win7 kullanmaya değmez Raminizin 4gb veya üstü ise gecikmenin sebebi donanımsal olabilir çünkü benim kendi bilgisayarim çok kötü ama Windows tuşuna bastigim anda başlat menüsü açılıyor bilgisayarim
İ3 2120 3.30ghz
4gb ram
AMD Radeon 6350 HD

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı