Sari kizz Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 107 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Asus P8H77-M LE İşlemci: İntel Core İ5 2400 Ram: 16gb ddr3 Ekran Kartı:GT 730 2GB Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Mart 2024 #1 Selam elimde Casper laptop var Windows 7 kuracağım Boot Manager be BIOS'a erişemediğim için laptopun hard diskini söküp DDR 1 512 MB RAM'li sistemimde format atmayı düşünüyorum. Sadece format atacağım bir sorun çıkar mı sizce?
Selam elimde Casper laptop var Windows 7 kuracağım Boot Manager be BIOS'a erişemediğim için laptopun hard diskini söküp DDR 1 512 MB RAM'li sistemimde format atmayı düşünüyorum. Sadece format atacağım bir sorun çıkar mı sizce?
umitarabaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2019 Mesajlar 1.267 Çözümler 11 2 Mart 2024 #2 Şu an laptopta hangi işletim sistemi var?
Jubei Megapat Katılım 17 Temmuz 2012 Mesajlar 558 Çözümler 11 2 Mart 2024 #3 Merhaba. Sorunuzun cevabı aşağıda. Windows’un desteklenmemesi ne anlama geliyor? - Microsoft Desteği Artık desteklenmeyen eski bir Windows sürümü kullanmanızın ne anlama geldiğini öğrenin. support.microsoft.com
Merhaba. Sorunuzun cevabı aşağıda. Windows’un desteklenmemesi ne anlama geliyor? - Microsoft Desteği Artık desteklenmeyen eski bir Windows sürümü kullanmanızın ne anlama geldiğini öğrenin. support.microsoft.com
Sari kizz Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 107 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Asus P8H77-M LE İşlemci: İntel Core İ5 2400 Ram: 16gb ddr3 Ekran Kartı:GT 730 2GB Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Mart 2024 #4 umitarabaci dedi: Şu an laptopta hangi işletim sistemi var? Genişletmek için tıkla... Linux var GTA 3 CS 1.6 gibi oyunları oynayamadığım için Linux'tan kurtulmak için Windows 7 kurmak istiyorum.
umitarabaci dedi: Şu an laptopta hangi işletim sistemi var? Genişletmek için tıkla... Linux var GTA 3 CS 1.6 gibi oyunları oynayamadığım için Linux'tan kurtulmak için Windows 7 kurmak istiyorum.
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #5 Sari kizz dedi: Linux var GTA 3 CS 1.6 gibi oyunları oynayamadığım için Linux'tan kurtulmak için Windows 7 kurmak istiyorum. Sistem gereksenimine baktım hocam. Sistem gereksenimine baktım hocam. Sistem gereksenimine baktım hocam. Genişletmek için tıkla... Windows 7 Basic bence yarar.
Sari kizz dedi: Linux var GTA 3 CS 1.6 gibi oyunları oynayamadığım için Linux'tan kurtulmak için Windows 7 kurmak istiyorum. Sistem gereksenimine baktım hocam. Sistem gereksenimine baktım hocam. Sistem gereksenimine baktım hocam. Genişletmek için tıkla... Windows 7 Basic bence yarar.
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 2 Mart 2024 #6 Verim alamazsın.
Sari kizz Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 107 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Asus P8H77-M LE İşlemci: İntel Core İ5 2400 Ram: 16gb ddr3 Ekran Kartı:GT 730 2GB Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Mart 2024 #7 Kullanıcı311 dedi: Windows 7 Basic bence yarar. Genişletmek için tıkla... Windows 7 Home Basic ISO var elimde o zaman format atıyorum. Pencere bakıcısı dedi: Verim alamazsın. Genişletmek için tıkla... DDR 1 sistemde laptopumun harddiskine format atıp hard diski tekrar laptopuma takacağım.
Kullanıcı311 dedi: Windows 7 Basic bence yarar. Genişletmek için tıkla... Windows 7 Home Basic ISO var elimde o zaman format atıyorum. Pencere bakıcısı dedi: Verim alamazsın. Genişletmek için tıkla... DDR 1 sistemde laptopumun harddiskine format atıp hard diski tekrar laptopuma takacağım.