Windows 7 Format atarken seçenekler ne olmalı?

LarkBlue

Hectopat
Bilgisayarımı Windows 7 yapacağım ama format ekranında Yükselt seçeneğini mi yoksa Özel seçeneğini mi seçmeliyim? Yükselt'i seçersem ne olur Özel'i seçersem ne olur ? D: Diskindeki dosyalar silinir mi?

Büyük ihtimal bu soruyu soruyorsanız format atmayı bilmiyorsunuz. Bence format atsanız bile driver yükleyememeniz olası. Sorunuza gelirsem özel olandan yapacaksınız.
Hocam PC'de virüs vardı bende Win10 yaptım formatlayarak ama Win7 yaparken sizce D: diskindekiler silinir mi ?
Özel seçmelisiniz ancak Windows 7 yüklemeniz bile bir hata. Hatta özel kısmına girmeyi bilmeden format atmak bile hata.
Hocam PC eski ve Win10 çok şey kullanıyor.
Büyük ihtimal bu soruyu soruyorsanız format atmayı bilmiyorsunuz. Bence format atsanız bile driver yükleyememeniz olası. Sorunuza gelirsem özel olandan yapacaksınız.
Yükselt seçersem ne olur ? PC zaten hali hazırda formatlı hiç bişey yok içinde.

Yüklemeyi özel seçip disk olarak da önceki C diskini seçersen silinmez.
O zaman başlıyorum ama şu cevabı alabilmek istiyorum birinden. Yükselt diyince sadece sürüm mü değişiyor onun haricinde hiçbirşey değişmiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…