Alındığımdan beri Windows Vista yüklü laptopumu Windows 7'ye güncellemek istedim setup açıldığında fotoda gördüğünüz ekranda donup kalıyor yardımcı olur musunuz (Windows ISO dosyası içindeki setup dosyasını çalıştır demeyin çalışmıyor ya da Windows 11 yükle falan da demeyin RAM 8 GB olsa da eski ve yavaş Windows 10 kesinlikle kaldırır ama ürün anahtarım yok ve Windows 7 bence daha iyi )
Alındığından beri Windows Vista yüklü laptopumu Windows 7ye güncellemek istedim setup açıldığında fotoda gördüğünüz ekranda donup kalıyor yardımcı olur musunuz (Windows ISO dosyası içindeki setup dosyasını çalıştır demeyin çalışmıyor ya da Windows 11 yükle falan da demeyin RAM 8 GB olsa da eski ve yavaş Windows 10 kesinlikle kaldırır ama ürün anahtarım yok ve Windows 7 bence daha iyi bana )
Benim sistemin grafik kartı sizinkinden kötü, ayrıca HDD var ve Windows 10 kullanıyorum, ona rağmen yavaşlık var ancak kasma vs yok hatta eskiden Win 8.1'di ve her türlü ondan kat kat hızlı olduğunu söyleyebilirim.
Biosu güncelleyip deneyebilir misiniz? Eğer güncellemeye rağmen olmaz ise bir başka windows sürümü deneyin onda da olmazsa bilgisayar desteklemeyebilir. Eski Laptobumda aynı sorunu yaşadım. Daha sonra desteklemediğini aktarmıştı Asus Support.
Alındığından beri Windows Vista yüklü laptopumu Windows 7ye güncellemek istedim setup açıldığında fotoda gördüğünüz ekranda donup kalıyor yardımcı olur musunuz (Windows ISO dosyası içindeki setup dosyasını çalıştır demeyin çalışmıyor ya da Windows 11 yükle falan da demeyin RAM 8 GB olsa da eski ve yavaş Windows 10 kesinlikle kaldırır ama ürün anahtarım yok ve Windows 7 bence daha iyi bana )
Yeni nesil cihazlarda işletim sistemini dili Türkçe olsa bile açılışta "Starting Windows" ekranında kalması normaldir. BIOS ayarlarından Secure Boot ve UEFI gibi Windows 8 ile birlikte gelen ayarları kapatmayı deneyin.
Benim sistemin grafik kartı sizinkinden kötü, ayrıca HDD var ve Windows 10 kullanıyorum, ona rağmen yavaşlık var ancak kasma vs yok hatta eskiden Win 8.1'di ve her türlü ondan kat kat hızlı olduğunu söyleyebilirim.
Yeni nesil cihazlarda işletim sistemini dili Türkçe olsa bile açılışta "starting Windows" ekranında kalması normaldir. BIOS ayarlarından Secure Boot ve UEFI gibi Windows 8 ile birlikte gelen ayarları kapatmayı deneyin.
BIOS'u güncelleyip deneyebilir misiniz? Eğer güncellemeye rağmen olmaz ise bir başka Windows sürümü deneyin onda da olmazsa bilgisayar desteklemeyebilir. Eski laptopumda aynı sorunu yaşadım. Daha sonra desteklemediğini aktarmıştı ASUS Support.
Yeni nesil cihazlarda işletim sistemini dili Türkçe olsa bile açılışta "starting Windows" ekranında kalması normaldir. BIOS ayarlarından Secure Boot ve UEFI gibi Windows 8 ile birlikte gelen ayarları kapatmayı deneyin.