Öncelikle selamın aleyküm. Benim bilgisayarım Windows 7 idi. Ama mavi ekran veriyordu sürekli. Ben de internet üzerinden araştırma yaptım, fakat sorunumun çözümünü bulamadım. Ben de çözümü format atmakta buldum. Zaten eskiden format attığım bir DVD vardı. Onu kullandım. Bilgisayarı açtım. DVD'yi taktım. Bilgisayarı yeniden başlattım. BIOS'a girip başlatma seçeneğini değiştirip DVD'yi ilk sıraya aldım. F10'a basıp kaydedip çıktım. Bilgisayar yeniden başladı. Karşımı "CD sürücüsünü yüklemek için bir tuşa bas.' yazısı geldi bende bastım. Bira bekledim. Sonra karşıma Windows 7 kurulum ekranı geldi. Şimdi yükle yazıyordu ona bastım. Sonra karşıma anlaşma çıktı "Kabul ediyorum" seçeneğine basıp devam dedim. Karşıma bunda "Yükselt" ve "Özel (Gelişmiş)" seçeneği geldi. Ben de Windows Xp kullandığım için "Yükselt" seçeneğine bastım. Ama karşıma "Sabit diskinize erişmek üzere gelen aygıt sürücüsünü yüklemek için, sürücü dosyalarını içeren yükleme medyasını yerleştirin ve Tamam'ı tıklatın. Not: Yükleme medyası bir disket CD, DVD veya USB flash sürücü olabilir." hatası çıktı. Bende DVD'yi çıkarıp taktım, ama olmadı. Yeni DVD alıp içine Windows 7 yükledim gene olmadı. Bunun çözümü nedir acaba bilen yazabilir mi? Şimdiden cevaplayan ve yardımcı olan herkesten Allah razı olsun.
NOT: Windows 10'a geç demeyin bilgisayarım kaldırmaz. Belki Windows 8 bilgisayarım kaldırırsa kullanabilirim. Lazım olur diye bilgisayarımın özelliklerini yazdım.
32 Bit İşletim sistemi
- 1 GB RAM
- 250 GB Hard disk
- İntel(R) Pentinun(R) 3.40 GHz işlemci
- Asus P5KPL AM-SE Anakart
- Nvidia GeForge100 256 MB Ekran kartı