Windows 7 Format atarken "yukleme tamamlaniyor" kisminda kaliyor

Taylannnn

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaslar elimde 3 harddisk var ucuyle de denedim hep ayni yerde takiliyor.
Kisaca anlatmam gerekirse her seyi eksiksiz yapiyorum fakat ilk restarti ariyor ikince seferde takilip kaliyor. Klavye mause her sey calisiyor ama bunu yaparken harddiskten surekli birsey surtuyormus gibi ses cikartiyor.
Ram ekran karti power suply kisaca degisebilrcek herseyi degistirdim ama hicbir sey duzeltmedi.
Formattan once sm bus denetleyici ve disket denetleyicisi baslatilamiyordu bu yuzden format atmak istedim ama elimde kaldi resmen calisan bilgisayar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba;

HDD'de sorun olabilir. Daha önce o DVD ya da USB ile format attınız mı ? Atmadıysanız imaj dosyası sorunlu olabilir. Windows 7 devri bitti. En stabil güncel olan Windows 8.1.1 kurun. Birde böyle deneyin. Kurduğunuzda bir daha Windows 7'ye dönmek istemeyeceksiniz. Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal

Tesekkur ederim tavsiyeniz icin ama su an elimde bulunan uc format cd si var 2 si xp biri sata destekli digeri win7 ve garip gelebilir ama 7 cok daha rahat ve kullanisli geliyor bana yinede tesekkurler ilginiz icin.

Bios ayarlarınızdan da kaynaklanıyor olabilir .
Bios ayarlarindan oldugunu sanmiyorum ama xp format atmaya calistim ve resimdeki hatayi aldim.

Sorduğum soruya cevap verin. Windows 8.1.1 Windows 7'den daha rahat ve kullanışlıdır. Daha önce sanırım kullanmadınız. Kullanırsanız bunu görürsünüz.
Evet daha once ikisiyle de cok defa format attim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…