Ercüment Öztürk Hectopat Katılım 20 Aralık 2019 Mesajlar 35 20 Eylül 2020 #1 Ben flash Windows kurdum ama başlatmaya geldigimde Windows format atamıyorum. Yardım edecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Eylül 2020
mburaktekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2020 #2 Hata ne veriyor?
Ercüment Öztürk Hectopat Katılım 20 Aralık 2019 Mesajlar 35 20 Eylül 2020 #3 - şu işaret geliyor gidiyor Ercüment Öztürk dedi: - Şu işaret geliyor gidiyor Genişletmek için tıkla... mburaktekin dedi: Hata ne veriyor? Genişletmek için tıkla...
- şu işaret geliyor gidiyor Ercüment Öztürk dedi: - Şu işaret geliyor gidiyor Genişletmek için tıkla... mburaktekin dedi: Hata ne veriyor? Genişletmek için tıkla...
mburaktekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2020 #4 UEFI ile mi yazdırdınız? Eğer UEFI ile yazdırdıysanız anakartınızın UEFI destekli olması gerekir. ISO'Da sıkıntılı olabilir.
UEFI ile mi yazdırdınız? Eğer UEFI ile yazdırdıysanız anakartınızın UEFI destekli olması gerekir. ISO'Da sıkıntılı olabilir.
mburaktekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2020 #6 Yani MBR ile yazdırdınız. ADIA64 indirin, anakart>BIOS sekmesi altından ''BIOS Türü'' sekmesinde ne yazdığına bakıp buraya yazın.
Yani MBR ile yazdırdınız. ADIA64 indirin, anakart>BIOS sekmesi altından ''BIOS Türü'' sekmesinde ne yazdığına bakıp buraya yazın.
Ercüment Öztürk Hectopat Katılım 20 Aralık 2019 Mesajlar 35 21 Eylül 2020 #7 bunlar yazıyor Dosya Ekleri Screenshot_7.png 7,9 KB · Görüntüleme: 49
mburaktekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2020 #8 Başka ISO dosyasıyla denemeyi deneyin. Ayrıca USB'den başlatıyorsunuz değil mi? @Yener K. hocam benim aklıma gelen bunlar bir de siz bakar mısınız?
Başka ISO dosyasıyla denemeyi deneyin. Ayrıca USB'den başlatıyorsunuz değil mi? @Yener K. hocam benim aklıma gelen bunlar bir de siz bakar mısınız?
mburaktekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2020 #10 Başka ISO'yla deneyin. Windows ve Office ISO İndirme Aracı Windows ve Office ISO'larını kolay bir şekilde indirebileceğiniz araç. Windows 10'un kolay indirme aracının hataları ile uğraşmak istemeyenler için gayet kullanışlı bir yazılım. Windows imajlarına ulaşabileceğiniz gibi, Microsoft Office... www.technopat.net
Başka ISO'yla deneyin. Windows ve Office ISO İndirme Aracı Windows ve Office ISO'larını kolay bir şekilde indirebileceğiniz araç. Windows 10'un kolay indirme aracının hataları ile uğraşmak istemeyenler için gayet kullanışlı bir yazılım. Windows imajlarına ulaşabileceğiniz gibi, Microsoft Office... www.technopat.net