Windows 7 Format CMD sorunu

282844

Hectopat
Selamlar bilgisayarımı Windows 10'dan Win7'ye geçirmeye çalışıyorum. Fakat herşey düzgün giderken Starting Windows'tan sonra CMD açılıyor başka hiçbirşey yok ekranda. CMD'yi kapatınca bilgisayar tekrar başlıyor. Ayrıca CMD normalden garip birşey yazdığında " ^G " şeklinde yazıyor. CMD resimleri ekte var.
Not: USB'den format artıyorum. Rufus kullandım. Pc: g6-1030st legacy bios.

Dosya Ekleri

• IMG_20200709_165835.jpg
    IMG_20200709_165835.jpg
    438,3 KB · Görüntüleme: 84
Selamlar bilgisayarımı Windows 10'dan Win7'ye geçirmeye çalışıyorum. Fakat herşey düzgün giderken Starting Windows'tan sonra CMD açılıyor başka hiçbirşey yok ekranda. CMD'yi kapatınca bilgisayar tekrar başlıyor. Ayrıca CMD normalden garip birşey yazdığında " ^G " şeklinde yazıyor. CMD resimleri ekte var.
Not: USB'den format artıyorum. Rufus kullandım. Pc: g6-1030st legacy bios.
''^G'' sanırsam şuanda bilgisayarınızda Türkçe dil olmadığından ''Ğ'' yerine onu yazıyor.
Şuanda CMD'de dizin olarak ''X:'' yazıyor. Yani bilgisayarda şuan işletim sistemi yok.
Kurulumda bir hata olmuş. Baştan format at.

''^G'' sanırsam şuanda bilgisayarınızda Türkçe dil olmadığından ''Ğ'' yerine onu yazıyor.
Şuanda CMD'de dizin olarak ''X:'' yazıyor. Yani bilgisayarda şuan işletim sistemi yok.
Kurulumda bir hata olmuş. Baştan format at.
Hocam ilgilendiğin için çok teşekkür ederim fakat kurulumu tekrar başlatamıyorum. Boot'da usbyi de seçsem HDD yide seçsem aynı şey oluyor system recovery ve boot manager da esc hariç diğer tuşlar işlemiyor. Ğ ye basmıyorum her harfde aynısı oluyor.
Not: system recoveryi çalıştırabildim.
Usb boot yaptığımda Windows loading filea diyip önce win7 tarzı Windows başlatılıyor sonra Winxp tarzı oluyor. Sonuç aynı.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı