Windows 7 Format Sırasında Driver Sorunu

AhmetYuvasen

Hectopat
Beyler Windows 7 kurulumu yapacaktım. Kalıbımı flash belleğe yazdırdım. Yani flash bellek ile kurulum yapacaktım. Şimdi Yükle butonuna bastığım zaman aşağıda resimde gördüğünüz gibi driver istiyor. Sabahtan beri bakmadığım yer kalmadı. Her türlü çözümü denedim.

Denediğim yöntemler:
1- Flash belleği kurulum sırasında çıkartıp başka porta taktım.
2- Intel'in sitesinden USB driverini indirip denedim ancak yine aynı hatayı verdi.

Allah rızası için yardım edin sabahtan beri uğraşıyorum kafayı yiyecem. Desteklerinizi bekliyorum.

Windows 7 için teknik desteğimiz sona erdi. Görünüşe göre anakart üreticin de bizimle aynı görüşte

10 kuracaksın, boşun uğraşma:

Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum

Bu arada çözümü yok mu? Var. Ama ben sana çözümü de versem sen sonraki aşamada USB 3.0 sürücüsü isteyeceksin, başka sürücü isteyeceksin, mümkün olmayan taleplerde bulunmaya devam edeceksin.

2018 yılında topladığın PC'ye 2009'da çıkmış işletim sistemini kurmayacaksın. Bu kadar basit.

Abi ama Windows 10'a ısınamadım. Sevmiyorum. Windows 7 kurmak istiyorum. Çözümünü anlatırsan çok sevinirim. Ayrıca şuan elimden gelen bir şey yok. Windows 7 kurmak zorundayım. Sen şimdilik çözümünü ver sana zahmet.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elimden şuan sadece Windows 7 format diski var. Ve 2-3 güne anca yeni bir disk yazabilirim. Benim de 2-3 gün içinde yapacak çok önemli işlerim var. Örneğin pazartesi günü sınavım var benim programlama çalışmam lazım. Normalde yetişirdi, hata çıkmaz diye düşünüyordum. Ancak hatayla karşılaşınca mecbur kaldım Windows 7 yapmak zorundayım şuan.

Başka birşey indirmeme gerek var mı abi?
Abi indirdim, flash belleğe attım. Ancak o driver istediği yerde attığım dosya gözükmüyor.

Abi tamam o sorunu da hallettim. Şuan driverlar geldi ama hangisini seçeceğim ben birsürü var burada.

Abi Allahını seversen yardım et kafayı yiyicem ya olmuyor hep aynı hatayı veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…