Windows 7 format sırasında "hiçbir aygıt sürücüsü bulunamadı" hatası

volkan65465

Femtopat
Daha fazla  
RAM
8
Ekran kartı
GT 540M
İşlemci
İntel i5 2430M
Bilgisayarıma Windows 7 yüklemeye çalışıyorum. Kurulum ekranında sürücü de yüklemem gerekiyor. Sürücü yüklemeyi CD üzerinden yapıyorum. Başka Windows 7 driverı bulamadım flaşa indirmek için. Sürücü kurulum yerinde CD'ye bastığında fotoğraftaki hatayı alıyorum. Hiçbir türlü CD de ki sürücüleri almıyor PC. Bilen birisi yazarsa güzel olur çözümünü.

Dosya Ekleri

• IMG_20230623_231921.jpg
    208,8 KB · Görüntüleme: 69
Bir de hard disk veya SSD onların kablolarına bir bakın bende bir ara kablo yoktu o yüzden okumayabilir.

Aynı sorun Windows 10'da da oldu onu flaş bellek üzerinden kurmaya çalıştım + bilgisayarım masaüstü değil diz üstü kullanıyorum kablo bulamam içinde.

regedit hatası ben hep dvd-r yani cd ile yaparım 4.7gb ile regedit aççan cmd ye yazıp

regedit açtın zaman söyle yap tavsiyem
1. HKEY_CURRENT_USER
2.HKEY_LOCAL_MACHINE
3.HKEY_USERS
bu 3 ünün icindeki ne varsa tıkla icindekilere izin vere tıkla resimdeki gibi tam denetim yap calısır hep bu hata yüzünden olujyor regedit hatası yüzünden calısmıyor

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    29,7 KB · Görüntüleme: 42

Bu dediklerini anlatan bir YouTube videosu var mı o şekilde yapmak daha kolay oluyor.

Bende böyle bir yazı çıkıyor yüklemeye çalıştığımda nasıl düzeltebilirim?

Sorun çözüldü,
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu video aracılığı ile.

Dosya Ekleri

• IMG_20230627_105831.jpg
    298,3 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…