Ömerjik Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 81 31 Mart 2022 #1 RAM 4 Ekran kartı Amd radeon hd 6570 Anakart P5kplmvm Arkadaşlar benim bilgisayar Windows 7 Pro'ydu. Format atayım dedim Ultimate diye bir sürüme geçirttim bilgisayarı. Tekrar Windows 7 Pro yapayım dedim indirdim ISO dosyasini fakat WinRAR inmiyor. Güvenlik falan diyor Chrome. Ne yapabilirim?
Arkadaşlar benim bilgisayar Windows 7 Pro'ydu. Format atayım dedim Ultimate diye bir sürüme geçirttim bilgisayarı. Tekrar Windows 7 Pro yapayım dedim indirdim ISO dosyasini fakat WinRAR inmiyor. Güvenlik falan diyor Chrome. Ne yapabilirim?
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2022 #2 Windows 8.1 kurmayı dene. Çünkü Windows 7 arada sapıtıyor öyle.
zeki kurt WT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 1.624 Makaleler 2 Çözümler 7 31 Mart 2022 #3 Baska tarayicida denediniz mi?
Ömerjik Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 81 31 Mart 2022 #4 zeki kurt WT dedi: Baska tarayicida denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim yüklemedi. Esdeath.xyz dedi: Windows 8.1 kurmayı dene. Çünkü Windows 7 arada sapıtıyor öyle. Genişletmek için tıkla... Bikere daha deneyeceğim olmazsa 8.1 geçerim. Ömerjik dedi: Denedim yüklemedi. Bikere daha deneyeceğim olmazsa 8.1 geçerim. Genişletmek için tıkla... Maalesef olmadı ne yapabiliriz bileniniz var mı? Son düzenleme: 31 Mart 2022
zeki kurt WT dedi: Baska tarayicida denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim yüklemedi. Esdeath.xyz dedi: Windows 8.1 kurmayı dene. Çünkü Windows 7 arada sapıtıyor öyle. Genişletmek için tıkla... Bikere daha deneyeceğim olmazsa 8.1 geçerim. Ömerjik dedi: Denedim yüklemedi. Bikere daha deneyeceğim olmazsa 8.1 geçerim. Genişletmek için tıkla... Maalesef olmadı ne yapabiliriz bileniniz var mı?