candrums Megapat Katılım 30 Haziran 2015 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzik 9 Kasım 2017 #1 Merhaba Arkadaşlar, yeni format attım, sistemi kurdum. Fakat açılırken Hoşgeldiniz yazısı çıkmadan sistem açılıyor. Sebebi ne olabilir?
Merhaba Arkadaşlar, yeni format attım, sistemi kurdum. Fakat açılırken Hoşgeldiniz yazısı çıkmadan sistem açılıyor. Sebebi ne olabilir?
1 166770 Kilopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 6.127 Makaleler 5 Çözümler 11 9 Kasım 2017 #2 candrums dedi: Merhaba Arkadaşlar, yeni format attım, sistemi kurdum. Fakat açılırken Hoşgeldiniz yazısı çıkmadan sistem açılıyor. Sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Merhabalar Bütün Sürücüleri Doğru ve Eksiksiz yüklediğinizden eminmisniz ? veya ıso dosyasında hata olmuş olabilir
candrums dedi: Merhaba Arkadaşlar, yeni format attım, sistemi kurdum. Fakat açılırken Hoşgeldiniz yazısı çıkmadan sistem açılıyor. Sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Merhabalar Bütün Sürücüleri Doğru ve Eksiksiz yüklediğinizden eminmisniz ? veya ıso dosyasında hata olmuş olabilir
1 135186 Kilopat Katılım 27 Eylül 2016 Mesajlar 221 Makaleler 1 9 Kasım 2017 #3 Windows 7'ye destek kesildi ve Microsoft Windows 7'yi baltalamaya çalışıyor. Windows 10 kullanmanız gerek.
Windows 7'ye destek kesildi ve Microsoft Windows 7'yi baltalamaya çalışıyor. Windows 10 kullanmanız gerek.
candrums Megapat Katılım 30 Haziran 2015 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzik 12 Kasım 2017 #4 Merhaba bütün sürücüleri doğru bir şekilde yükledim durum hala aynı