Merhaba arkadaşlar, elimde eski bir notebook var ve Windows 7 kurdum. Formattan sonra kablolu/kablosuz olarak internet bağlantısı gerçekleştiremiyorum.
Aygıt yöneticisinde hata veren kısımlar resimde.
Marka/model: Acer AO725.
Windows 7 32 Bit sekmesinden LAN Driver indirip USB ile notebook aktardım ve Ethernet Denetleyicisine kurdum. Ethernet Kablosu takdığımda ise yine internete bağlanmadı.
Bu notebooku nasıl kablolu/kablosuz olarak internete bağlayabilirim? Hangi driverları indirip ne kurmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.
Evet bunları ben de gördüm ama masaüstüne indirip flash ile notebook aktardıktan sonra hangi yere kurmam gerekiyor ki bunları? WLAN yazan bir aygıt yok..
İçerisinden herhangi bir Setup (kurulum) dosyası çıkmayan sürücüleri nasıl yükleyeceğinizi bu rehberde gösteriyoruz. Her sürücü kurma işlemi birbirinin
Yukarıda arkadaş belirtmiş zaten. EXE dosyasını açıp kurulum yapacaksınız. Sonra da yeniden başlatmanız gerekiyor. Muhtemelen kurulum sonrası internet gelmemesi yeniden başlatmamanızdan kaynaklı.
Sorun da kablolu özelliğin çalışıp kablosuzun çalışmaması.
Arkadaş bir yerde yanlış yaptı ve çözümü için konu açtı. Yani aynı şey diyoruz ama farklı anlıyoruz .
Windows 7 32 Bit sekmesinden LAN Driver indirip USB ile notebook aktardım ve Ethernet Denetleyicisine kurdum. Ethernet Kablosu takdığımda ise yine internete bağlanmadı.
Bu notebooku nasıl kablolu/kablosuz olarak internete bağlayabilirim? Hangi driverları indirip ne kurmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.
İçerisinden herhangi bir Setup (kurulum) dosyası çıkmayan sürücüleri nasıl yükleyeceğinizi bu rehberde gösteriyoruz. Her sürücü kurma işlemi birbirinin
@trapezus. Sorunu çözdüm sanırım. Bilgisayarınız x32 mi ki x32 sürücüsü indiriyorsunuz? Masaüstünden "Bilgisayarım"a sağ tıklayıp özelliklere gelin. Orada x32 mi yoksa x64 mü yazdığına bakın.
Muhtemelen yanlış bitten dolayı bu sorun yaşanıyor diye düşünüyorum.