K KOSTOK Decapat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 305 Çözümler 2 15 Nisan 2022 #11 Evet attığınız linkten (Technopat' tan) almıştım ISO'yu bir daha Technopat'a güveneceğimi sanmıyorum. Edit: Ben kırmızı ile işaretlediğim linkten indirdim dosyayı yeşil ile işaretlediğim linkten mi indirmem gerekiyordu acaba? Son düzenleme: 15 Nisan 2022
Evet attığınız linkten (Technopat' tan) almıştım ISO'yu bir daha Technopat'a güveneceğimi sanmıyorum. Edit: Ben kırmızı ile işaretlediğim linkten indirdim dosyayı yeşil ile işaretlediğim linkten mi indirmem gerekiyordu acaba?
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.132 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #12 Evet yeşil ile işaretlediğinizden indirmeniz gerekiyordu.
Mamilow Femtopat Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2022 #13 Hocam bende de aynı hata oldu bende indirmiştim oradan ve boot ederken otomatikman kurtarma moduna giriyor
Hocam bende de aynı hata oldu bende indirmiştim oradan ve boot ederken otomatikman kurtarma moduna giriyor