Windows 7 format sonrası neler kurulmalı?

ardoş

Hectopat
Yer
New Jersey, US
Daha fazla  
Meslek
Website Developer
Selam, eski bilgisayarımda (yaklaşık 15 senelik) şu anda Windows 7 Professional çalışıyor ancak yavaşlamaya başladığından format atacağım. Bilgisayarı şu anda ablam günlük işleri için kullanıyor. Ofis programları ve PDF okuyucu şart ancak hangi sürümlerini kurmalıyım bilmiyorum. Yanlış hatırlamıyorsam daha önce Office 2016 kurmuştum ancak daha hafif bir şey arıyorum. Resim düzenleme (kırpma, arka plan silme vs.) Ve yazı yazma konusunda yarı yolda bırakmayacak en düşük Office sürümü hangisidir, en hafif PDF okuyucu programı hangisidir? Bilginiz varsa aydınlatırsanız sevinirim.
NOT: Yanlış bilmiyorsam bilgisayar 32 Bit, hep 32 Bit Windows 7 kuruyorum. Ona göre de 32 Bit desteği olan programları önerirseniz çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

Office 2013 veya Office 2007 kurunuz.

Net farmerwork 4.8 başta geliyor sonrasında Windows Update 0X ile başlayan hatayı gidermek için sürücüleri güncellemeniz gerekiyor

Office 2013 veya Office 2007 kurunuz.

Office bile net farmerwork 4.8'e bağlı başta onu yüklemesi gerekli

Hocam .NET Framework'ler ek olarak kurulamıyor mu zaten, yani isterse ek olarak internetten indirip kuramaz mıyım?

Kurarsınız elbet ama Google gibi Edge gibi stem Discord Office gibi uygulamalar net farmerwork 4.8'e bağlı çalışıyor ve Windows 7'nin desteği bittiğinden beri format sonrası otomatik olarak yüklenmiyor

Kurarsınız elbet ama Google gibi Edge gibi stem Discord Office gibi uygulamalar net farmerwork 4.8'e bağlı çalışıyor ve Windows 7'nin desteği bittiğinden beri format sonrası otomatik olarak yüklenmiyor
En başta onu kurmam lazım diyorsunuz yani, değil mi hocam?

El ile driver kurulmalı abuk subuk programları kurmayın hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…