Windows 7 Format Sonrası Sorunlar

Engin23

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi eski laptobuma USB bellek marifeti ile Windows 7 Professional 64 Bit format attım, format sonrasında bilgisayara Gameforce yüklediğimde Kritik Hata adı başlığı altında "ıt appears that the Gameforge Client cannot connect to the Gameforce Client Service" çıkıyor, İnternete girdiğim zaman bazı blog veya sitelerde bağlantınız gizli değil diye hata veriyor. Windows güncellemelerini yapmaya çalıştığımda hata verip durduruyor, bunları nasıl çözebilirim? Yaklaşık 3 4 kere format attım 32 Bit 64 Bit ama değişen hiçbir sey olmadı. Windows 10 yüklesem işlemci kullanımı boşta yüzde 30-45 arası oluyor. Bilgisayarımın özellikleri 4 GB DDR2 RAM, 320 GB, HD Intel Core 2 Duo P8700 işlemcim var. Normal mi onu da bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Orjinal yüklüyorum, zaten Microsoft sitesinde Windows 7 için önce ürün anahtarını(Lisans kodunu) istiyor sonra indirmeyi başlatıyor. Pack 1 yüklü, google arama motorundan Windows 7 iso diye aratıp Windows sitesinden indiriyorum yani son sürüm ve orjinal olanı ama tabi sonucun bu şekilde hüsran olması üzücü

Orijinal indirdiğiniz halde güncellemeleri indirmemesi garip. Güncellemeler kesilmişti belki bu yüzden olabilir net bir şey diyemem.

Gameforce'a gelirsek;
Microsoft Visual C++ Bunu ve Directx kurdunuz mu?

Sadece format attım akabinde Windows 7 kendi sistemle ilgili programlarını yükledi fakat program ekle/kaldır bölümünde bu iki yazılımıda görmedim. Bilgiaayarı açtığımda ilk işim bu yazmış olduğunuz yazılımları yüklemek olacak. Ayrıca Windows 10 yüklediğimde yukarıda belirtmiş olduğum hiç bir sorun, hata ve sıkıntı durumu ile karşılaşmadım.

Windows 7'de ben de buna benzer hatalarla karşılaşıyordum önceden. Windows 10 bir nimet. Umarım yukarıda dediklerim sorununuzu çözüme kavuşturur.

Çözebildiniz mi sorunlarınızı ?
Winsows 10 bir nimet haklısınız ama bileşenler ve göz zevkinden dolayı Windows 7 daha albenili duruyor ilginiz ve alakasınız içinde çok teşekkür ederim.

Çözebildiniz mi sorunlarınızı ?
Winsows 10 bir nimet haklısınız ama bileşenler ve göz zevkinden dolayı Windows 7 daha albenili duruyor ilginiz ve alakasınız içinde çok teşekkür ederim.
Service Pack 1 güncellemesini yükleyerek çözmüştüm. Bende de Xampp uygulamasında Apache Server'ı başlatırken hata veriyordu. Ben teşekkür ederim, yardımcı olabildiysem ne mutlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…