Windows 7 Format Sorunu

Kilobayt

Hectopat
Öncelikle herkese iyi geceler.
Günlerdir uğraştığım sorunu, onlarca forum sitesini taramama rağmen çözemedim. Yakından takip ettiğim Recep Abi'nin derdime derman olacağını düşünerek buraya konu açtım. :D

1 - 1.5 senedir Win 7 kullanıyorum. Geçenlerde neden attığımı bilmeyerek Win Xp yükledim bilgisayara. Daha sonra bir türlü Win 7 yükleyemedim. Sorunum, format cd sini takıyorum (herhangi bir tuşa basın) dedikden sonra basıyorum, mavi format ekranı geliyor ve orda kalıyor. Yaklaşık 30 dk bekliyorum yine de gelmiyor. Yardımcı olabilecek var mı acaba ?

Biosdan boot ettim, yine de olmadı.
Sistem eski, o yüzden Win8 yükleyemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle herkese iyi geceler.
Günlerdir uğraştığım sorunu, onlarca forum sitesini taramama rağmen çözemedim. Yakından takip ettiğim Recep Abi'nin derdime derman olacağını düşünerek buraya konu açtım. :D

1 - 1.5 senedir Win 7 kullanıyorum. Geçenlerde neden attığımı bilmeyerek Win Xp yükledim bilgisayara. Daha sonra bir türlü Win 7 yükleyemedim. Sorunum, format cd sini takıyorum (herhangi bir tuşa basın) dedikden sonra basıyorum, mavi format ekranı geliyor ve orda kalıyor. Yaklaşık 30 dk bekliyorum yine de gelmiyor. Yardımcı olabilecek var mı acaba ?

Biosdan boot ettim, yine de olmadı.
Sistem eski, o yüzden Win8 yükleyemiyorum.
Format diski orjinal mi ? Orjinal değilse baştan yazmanızı öneririm.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı