Windows 7 format starting Windows kısmında kalıyor

kivancciminli

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 gb ddr4
SSD veya HDD modeli
1 tb ve230 gb
Ekran kartı
rtx 3060
Anakart
Asus
İşlemci
12th i5
Merhaba ben Windows 7 kurmaya çalışıyorum ama starting Windows ekranında kalıyor logo bile gelmiyor birisi yardımcı olabilir mi?

Yanlış anlamayın ama o bilgisayara neden Windows 7 kurmaya çalışıyorsunuz? Windows 10'u hak ediyor o bilgisayar.

Bazı güncel sistemler Windows 7 desteklemeyebiliyor.

Windows 7'yi çok seviyorum. Neredeyse Windows 7 sorunlarının çoğunu ben çözerim. Neyse, hocam bence çok normal bu sisteme Windows 11 kurun en az 10.

Bu sisteminin Windows 7 ile uyumlu olduğunu sanmıyorum. Bu kadar iyi bir sisteme insan niye Windows 7 kurar ki?

CSM özelliği anakartımda yok ne yapmalıyım

Ve ben de biliyorum Windows 10 kullanmayı ama nostaji olsun diye farklı bir SSD'ye yükleyeceğim

Merhaba ben Windows 7 kurmaya çalışıyorum ama starting Windows ekranında kalıyor logo bile gelmiyor birisi yardımcı olabilir mi?
Windows sift basılı tut klavyeden F10 bas CMD acılacak CMD acılmazsa RAM cıkıktır konturol et Windows acılıyor disk görmüyorsa sadece " Regedit " hatası vardır cözüm cok basit videodaki gibi CD-ROM bul " izinler " bölümüne tıkla devir alına bilenen izinlere degistir tıkla bilgisayarı resetle tekrar aç HDD veya SSD görmüyorsa görmeye baslar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…