nigaa Hectopat Katılım 11 Mayıs 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2015 #1 Merhaba arkadaşlar, benim pc Win 8, sorun yasiyorum ve bende Win 7'yi kurmak istiyorum ama buda bios ayarlarinda yapiliyor. Benim anakart Asus h81-gamer, nasil yapmam lazim şimdiden teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mayıs 2015
Merhaba arkadaşlar, benim pc Win 8, sorun yasiyorum ve bende Win 7'yi kurmak istiyorum ama buda bios ayarlarinda yapiliyor. Benim anakart Asus h81-gamer, nasil yapmam lazim şimdiden teşekkür ederim.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.458 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 14 Mayıs 2015 #2 Win 7 desteğimiz yoktur. Win 8 ile değil bilgisayarı kullanmak ile ilgili probleminiz vardır. Kullanmasını öğrenin ve sorun yaşıyorsanız sorunu çözme yoluna gidin sistem değiştirme yoluna değil.
Win 7 desteğimiz yoktur. Win 8 ile değil bilgisayarı kullanmak ile ilgili probleminiz vardır. Kullanmasını öğrenin ve sorun yaşıyorsanız sorunu çözme yoluna gidin sistem değiştirme yoluna değil.