Kullandığım SSD'yi biçimlendirdim şimdi Windows 7 atmaya çalışıyorum.
3 farklı ISO ile Rufus kullanarak NTFS formatında MBG yazdırıp denedim ancak hepsinde aynı hatayı aldım.
Hiçbir aygıt sürücüsü bulunamadı, yükleme medyasının doğru sürücüleri içerdiğinden emin olun yazısı işe karşılaşıyorum.
Bende bugün Windows 10 kurmaya çalıştığımda bu hatayı aldım. İlk başta disk bölümleri gözüküyordu. Diskleri silip yeni bir bölüm oluşturacaktım, diskleri sildim ve bu hatayı aldım. Sistem artık açılırken işletim sistemi yükleyin hatası veriyor. Ayrıca hiç bir bilgisayar USB Belleğimi okumamaya başladı. Sanırım USB ile alakalı bir sorun. Sabah mağazaya gidip yeni bir USB bellek alacağım.
Bende bugün Windows 10 kurmaya çalıştığımda bu hatayı aldım. İlk başta disk bölümleri gözüküyordu. Diskleri silip yeni bir bölüm oluşturacaktım, diskleri sildim ve bu hatayı aldım. Sistem artık açılırken işletim sistemi yükleyin hatası veriyor. Ayrıca hiçbir bilgisayar USB belleğimi okumamaya başladı. Sanırım USB ile alakalı bir sorun. Sabah mağazaya gidip yeni bir USB bellek alacağım.
nasıl yapacağım
diskpartta select disk dediğimde seçili disk yok diyor
create partition dediğinde birim oluşturmak için seçili bir disk yok, bir disk seçip devam edin diyor
Nasıl yapacağım.
Diskpartta select disk dediğimde seçili disk yok diyor.
Create Partition dediğinde birim oluşturmak için seçili bir disk yok, bir disk seçip devam edin diyor.