Windows 7 formatında "Hiçbir aygıt sürücüsü bulunamadı" hatası

FurkanTuran0

Hectopat
Daha fazla  
Kullandığım SSD'yi biçimlendirdim şimdi Windows 7 atmaya çalışıyorum.
3 farklı ISO ile Rufus kullanarak NTFS formatında MBG yazdırıp denedim ancak hepsinde aynı hatayı aldım.
Hiçbir aygıt sürücüsü bulunamadı, yükleme medyasının doğru sürücüleri içerdiğinden emin olun yazısı işe karşılaşıyorum.

Ne yapmalıyım? Windows 10 önerildiğini biliyorum.

Shift+F10'a basarak CMD'den diski biçimlendirin.

Bende bugün Windows 10 kurmaya çalıştığımda bu hatayı aldım. İlk başta disk bölümleri gözüküyordu. Diskleri silip yeni bir bölüm oluşturacaktım, diskleri sildim ve bu hatayı aldım. Sistem artık açılırken işletim sistemi yükleyin hatası veriyor. Ayrıca hiç bir bilgisayar USB Belleğimi okumamaya başladı. Sanırım USB ile alakalı bir sorun. Sabah mağazaya gidip yeni bir USB bellek alacağım.

Bende de aynı hata vardı diski SATA to USB ile başka PC'ye bağlayıp biçimlendirdim hata çözülmüştü.

Bende de aynı hata vardı diski SATA to USB ile başka PC'ye bağlayıp biçimlendirdim hata çözülmüştü.

Hocam benim USB bozuldu sanırım. Eski bilgisayardım şu an fakat okumuyor. Ne yapmalıyım? 3.part yazılımlar bile göremedi.

Hocam benim USB bozuldu sanırım. Eski bilgisayardım şu an fakat okumuyor. Ne yapmalıyım? 3.part yazılımlar bile göremedi.

USB bozulmuş olabilir başka USB ile dene.

Shift+F10'a basarak CMD'den diski biçimlendirin.
nasıl yapacağım
diskpartta select disk dediğimde seçili disk yok diyor
create partition dediğinde birim oluşturmak için seçili bir disk yok, bir disk seçip devam edin diyor

Nasıl yapacağım.
Diskpartta select disk dediğimde seçili disk yok diyor.
Create Partition dediğinde birim oluşturmak için seçili bir disk yok, bir disk seçip devam edin diyor.

Diskte sorun ya da Windows 8.1 bir ihtimal deneyin belki düzelir ISO'daki driverlarda sorun olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…