MuratLider Kilopat Katılım 30 Kasım 2015 Mesajlar 393 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #1 Windows 7 formatı atarken "Windows, gereken dosyaları yükleyemiyor" hatası aldım. Bu hata için ne yapmam gerekiyor? DVD-r 4.7 GB için resimdeki gibi hata veriyor.
Windows 7 formatı atarken "Windows, gereken dosyaları yükleyemiyor" hatası aldım. Bu hata için ne yapmam gerekiyor? DVD-r 4.7 GB için resimdeki gibi hata veriyor.
Format at knk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.287 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #2 DVD veya ISO veya DVD okuyucu veya senin HDD arızalı olabilir.
MuratLider Kilopat Katılım 30 Kasım 2015 Mesajlar 393 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #3 Format at knk dedi: DVD veya ISO veya DVD okuyucu veya senin HDD arızalı olabilir. Genişletmek için tıkla... DVD-r icine yükledim Windows -7 X86 MBR kurulum yaptım ISO'yu yazdırdım ama resimdeki gibi Regedit hatası zan ettim ne yapmam gerekiyor?
Format at knk dedi: DVD veya ISO veya DVD okuyucu veya senin HDD arızalı olabilir. Genişletmek için tıkla... DVD-r icine yükledim Windows -7 X86 MBR kurulum yaptım ISO'yu yazdırdım ama resimdeki gibi Regedit hatası zan ettim ne yapmam gerekiyor?
Format at knk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.287 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2023 #4 MuratLider dedi: DVD-r icine yükledim Windows -7 X86 MBR kurulum yaptım ISO'yu yazdırdım ama resimdeki gibi Regedit hatası zan ettim ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... USB bellek ile format atmayı dene yoksa da satın al internet kafeden yüklersin.
MuratLider dedi: DVD-r icine yükledim Windows -7 X86 MBR kurulum yaptım ISO'yu yazdırdım ama resimdeki gibi Regedit hatası zan ettim ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... USB bellek ile format atmayı dene yoksa da satın al internet kafeden yüklersin.