Windows 7 formatladıktan sonra kasma oldu

light sensei

Centipat
Daha fazla  
Windows 7 Pro format attım kasma sorunu oldu. Bende aygıt yöneticisine baktım 2 tane ünlemli şey vardı bende driver aramaya başladım 1 tanesininkini buldum onu direkt açtığımda gitti ama diğerini de aynı şeyi yaptığımda gitmedi. Bende YouTube'dan aradım program falan diyorlardı bende indirdim PC'ye virüs girdiğinden şüpheleniyorum iyice yavaşladı. Format atacağım, bana nasıl driver kuruluyor öğretebilecek var mı Windows 7 için?

İlk açtığımda direkt olan bu ama belki bunun yanında programda kurmuş olabilirim tam hatırlamıyorum. Driver packbeni şüphelendiren program.

Dosya Ekleri

• sa.png
    3,3 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleyen: Moderatör:
Orada yazan listeden ihtiyacın olanı indirip kurabilirsin. Mesela sürücü depolama adı altında olanları indirip kurun.

Aslında o sayfada sürücülerimi algıla ile kendisinin algılayıp kurmasına da izin verebilirsin.

Öyle yapayım hocam Allah razı olsun bir isteğin olursa yaz çok yardımcı oldun gece gece kusura bakma.

Önemli değil geçmiş olsun. Zaten o ünlemli olanda çok önemli değil. Ben yıllarca anakart üreticisi sürücü çıkarmadığı için sarı bayraklı kullandım. Senin kullanmana mani olmaz merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…