O ozkan06 Hectopat Katılım 31 Ekim 2014 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2014 #1 Dizüstü bilgisayarına format attim ama hangi programları kurmaliyim hic bilmiyorum. Yardimci olursaniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Kasım 2014
Dizüstü bilgisayarına format attim ama hangi programları kurmaliyim hic bilmiyorum. Yardimci olursaniz sevinirim.
Hypnos Kilopat Katılım 11 Mart 2014 Mesajlar 168 Yer İstanbul 1 Kasım 2014 #2 Benim açımdan en temel programlar; WinRAR Adobe flash player Google Chrome Java Office Skype Tabi bunlar kişinin ihtiyaçlarına göre değişiklik gösterir. Son düzenleme: 1 Kasım 2014
Benim açımdan en temel programlar; WinRAR Adobe flash player Google Chrome Java Office Skype Tabi bunlar kişinin ihtiyaçlarına göre değişiklik gösterir.
log Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Haziran 2014 Mesajlar 1.733 Makaleler 5 1 Kasım 2014 #3 Benim kullandığım temel programlar: Google Chrome Winrar Java Origin Steam Word Powerpoint Driver ve parçalar için özel programlar.
Benim kullandığım temel programlar: Google Chrome Winrar Java Origin Steam Word Powerpoint Driver ve parçalar için özel programlar.
Ahmet Gürses Hectopat Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 757 Makaleler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Rölanti 1 Kasım 2014 #4 Driver booster yükle. Ekran kartını güncelle.
O ozkan06 Hectopat Katılım 31 Ekim 2014 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2014 #5 Tesekkurler log dedi: Benim kullandığım temel programlar: Google Chrome Winrar Java Origin Steam Word Powerpoint Driver ve parçalar için özel programlar. Genişletmek için tıkla... Tesekkurler Ahmet Gürses dedi: Driver booster yükle. Ekran kartını güncelle. Genişletmek için tıkla... Tesekkurler
Tesekkurler log dedi: Benim kullandığım temel programlar: Google Chrome Winrar Java Origin Steam Word Powerpoint Driver ve parçalar için özel programlar. Genişletmek için tıkla... Tesekkurler Ahmet Gürses dedi: Driver booster yükle. Ekran kartını güncelle. Genişletmek için tıkla... Tesekkurler
Xeon Megapat Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 644 Makaleler 1 Çözümler 1 1 Kasım 2014 #6 Hypnos dedi: Benim açımdan en temel programlar; WinRAR Adobe flash player Google Chrome Java Office Skype Tabi bunlar kişinin ihtiyaçlarına göre değişiklik gösterir. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten Chrome ile en güncel Flash Player geliyor. Eğer Chrome kullanacaksa Flash Player' ı ayrı olarak kurmasına gerek yok.
Hypnos dedi: Benim açımdan en temel programlar; WinRAR Adobe flash player Google Chrome Java Office Skype Tabi bunlar kişinin ihtiyaçlarına göre değişiklik gösterir. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten Chrome ile en güncel Flash Player geliyor. Eğer Chrome kullanacaksa Flash Player' ı ayrı olarak kurmasına gerek yok.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 1 Kasım 2014 #7 Konu kapanmıştır. İhtiyacınız olan programları yükleyin. Burada önerilen programların çoğunun sistemi şişirmekten başka bir işe yaramayacağından emin olabilirsiniz. Benim tavsiyem tekrar format atıp sıfır kurulum ile 8.1'e geçiş yapmanız: Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları
Konu kapanmıştır. İhtiyacınız olan programları yükleyin. Burada önerilen programların çoğunun sistemi şişirmekten başka bir işe yaramayacağından emin olabilirsiniz. Benim tavsiyem tekrar format atıp sıfır kurulum ile 8.1'e geçiş yapmanız: Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları