Çözüldü Windows 7 formattan sonra Wi-Fi bağlanmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Evdeki laptop a Windows 7 yükledim ama Wi-Fi driver ı yüklenmediği için Wi-Fi'a bağlanılmıyor.
Sistem özellikleri:
Lenovo G510 i3 4000 m 4 GB RAM AMD ekran kartı var modelini bilmiyorum.

Evdeki laptop a Windows 7 yükledim ama Wi-Fi driver ı yüklenmediği için Wi-Fi'a bağlanılmıyor.
Sistem özellikleri:
Lenovo G510 i3 4000 m 4 GB RAM AMD ekran kartı var modelini bilmiyorum.

Sürücü silinmiş. Başka bir bilgisayardan flashbelleğe sürücüyü yüklemelisiniz. Bilgisayarınızda çalıştırmalısınız. İnternette Wi-Fi sürücü nasıl indirilir diye ararsanız yaparsınız.

Ethernet ile deneyin.

Ethernet kablomuz var mı bilmiyorum?

Sürücüyü silmişsiniz. Başka bir bilgisayardan flashbelleğe sürücüyü yüklemelisiniz. Bilgisayarınızda çalıştırmalısınız. İnternette Wi-Fi sürücü nasıl indirilir diye ararsanız yaparsınız.

Sürücüyü silmedim formattan sonra sürücü yüklenmemiş halde geldi.

Wi-Fi için driver lazım.
Telefounu PC'ye bağla sonra en son sürüm Realtek driverini indir
Çok basit bir hatadır
Dediğim gibi PC de internet olmadığı için telefonuna indireceksin şarjın topuzunu çıkartıp USB portuna takacaksın bilgisayarıma girip telefonundan dosyayı masaüstüne atıcaksın
Sonra aygıt yöneticisine giriceksin.
Oradan ağ bağdaştırıcılarına çift tıklicaksın.
Oradan telefondan inidirdiğin dosyanın yerini bulup atıp güncelleceksin.
Ve geçmiş olsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı