araba almak istiyom Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 488 Çözümler 3 17 Haziran 2021 #1 Evdeki laptop a Windows 7 yükledim ama Wi-Fi driver ı yüklenmediği için Wi-Fi'a bağlanılmıyor. Sistem özellikleri: Lenovo G510 i3 4000 m 4 GB RAM AMD ekran kartı var modelini bilmiyorum.
Evdeki laptop a Windows 7 yükledim ama Wi-Fi driver ı yüklenmediği için Wi-Fi'a bağlanılmıyor. Sistem özellikleri: Lenovo G510 i3 4000 m 4 GB RAM AMD ekran kartı var modelini bilmiyorum.
Çözüm T T Tekin Alakuş 17 Haziran 2021 Sitesinde sadece Windows 10 için var yine de deneyin: https://download.lenovo.com/consumer/mobiles/0ig302af.exe
Sitesinde sadece Windows 10 için var yine de deneyin: https://download.lenovo.com/consumer/mobiles/0ig302af.exe
KS KS araba almak istiyom Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 488 Çözümler 3 17 Haziran 2021 #11 Tekin Alakuş dedi: Attığım sürücüyü USB bellek ile sisteminize atıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Windows 7 yüklü o programı kurarsam bir şey olur mu? Artı 0 Eksi
Tekin Alakuş dedi: Attığım sürücüyü USB bellek ile sisteminize atıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Windows 7 yüklü o programı kurarsam bir şey olur mu?
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.631 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 17 Haziran 2021 #12 Ahmetcan Buldum dedi: Hocam pek tarih bilmem ama ppdeki adam kim?(Konu dışı) Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Konu dışı "Kösaku Aruga" Yamato zırhlısının komutanı. araba almak istiyom dedi: Windows 7 yüklü o programı kurarsam bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Deneyin, bir şey olacağını sanmam. Artı 0 Eksi
Ahmetcan Buldum dedi: Hocam pek tarih bilmem ama ppdeki adam kim?(Konu dışı) Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Konu dışı "Kösaku Aruga" Yamato zırhlısının komutanı. araba almak istiyom dedi: Windows 7 yüklü o programı kurarsam bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Deneyin, bir şey olacağını sanmam.
KS KS araba almak istiyom Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 488 Çözümler 3 17 Haziran 2021 #13 Tekin Alakuş dedi: Sürprizbozan: Konu dışı "kösaku aruga" yamato zırhlısının komutanı. Deneyin, bir şey olacağını sanmam. Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun hocam sizin sayenizde yaptım Allah razı olsun. Artı 0 Eksi
Tekin Alakuş dedi: Sürprizbozan: Konu dışı "kösaku aruga" yamato zırhlısının komutanı. Deneyin, bir şey olacağını sanmam. Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun hocam sizin sayenizde yaptım Allah razı olsun.
Mrmorgan Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 1.502 Çözümler 4 17 Haziran 2021 #14 Hocam telefonunuzu PCye başlayıp USB ile internet aktarımını açın daha sonra driver boosterı yükleyip driverlarınızı güncelleyin. Artı 0 Eksi
Hocam telefonunuzu PCye başlayıp USB ile internet aktarımını açın daha sonra driver boosterı yükleyip driverlarınızı güncelleyin.