mahmut okan Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2021 #1 Bilgisayara format attırdım fakat formatçı net Framework indirmemiş bilirsiniz bazı uygulamalar için net Framework'ün 4.5 sürümü istiyor indirmeye çalıştırdığımda böyle bir hata alıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim. Windows 7 bilgisayarım.
Bilgisayara format attırdım fakat formatçı net Framework indirmemiş bilirsiniz bazı uygulamalar için net Framework'ün 4.5 sürümü istiyor indirmeye çalıştırdığımda böyle bir hata alıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim. Windows 7 bilgisayarım.
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.008 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2021 #2 Zavallı bilgisayar korsan Windows ile cebelleşecek. Windows için Microsoft .NET Framework 4.8 çevrimdışı yükleyici - Microsoft Desteği Windows için Microsoft .NET Framework 4.8 çevrimdışı yükleyici support.microsoft.com Bunu dene.
Zavallı bilgisayar korsan Windows ile cebelleşecek. Windows için Microsoft .NET Framework 4.8 çevrimdışı yükleyici - Microsoft Desteği Windows için Microsoft .NET Framework 4.8 çevrimdışı yükleyici support.microsoft.com Bunu dene.
mahmut okan Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2021 #3 liveforspeed dedi: Zavallı bilgisayar korsan Windows ile cebelleşecek. Windows için Microsoft .NET Framework 4.8 çevrimdışı yükleyici - Microsoft Desteği Windows için Microsoft .NET Framework 4.8 çevrimdışı yükleyici support.microsoft.com Bunu dene. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim efendim sorunum çözüldü
liveforspeed dedi: Zavallı bilgisayar korsan Windows ile cebelleşecek. Windows için Microsoft .NET Framework 4.8 çevrimdışı yükleyici - Microsoft Desteği Windows için Microsoft .NET Framework 4.8 çevrimdışı yükleyici support.microsoft.com Bunu dene. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim efendim sorunum çözüldü