Çözüldü Windows 7 - geçerli bir Win32 uygulaması değil

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yadro

Decapat
Merhaba arkadaşlar. Zamanında yüklediğim bir Windows teması yüzünden bilgisayarım bozuldu. Masaüstüm gözükmüyor, hiçbir yere tıklanmıyor. explorer.exe yazdığımda ise bulunamadı hatası alıyorum. Birkaç ay öncede yazdım bu konuyu fakat bilen çıkmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
En temizi Windows'un sitesinden indirip temiz format atmani oneririm. Tema veya Windows aktivasyon gibi virusu bol seyleri de tavsiye etmem en iyisi orijinal hali aktivasyon yapmasan bile.
En temizi Windows'un sitesinden indirip temiz format atmani oneririm. Tema veya Windows aktivasyon gibi virusu bol seyleri de tavsiye etmem en iyisi orijinal hali aktivasyon yapmasan bile.

Çözüm

Çok haklısınız fakat bilgisayarda değerli dosyalar var 70 GB'a yakın fotoğrafım var.

Söylediğinizi bir harddisk alıp yapacağım teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…