Windows Vista Kanka Femtopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 7 11 Mart 2021 #1 Bilgisayar özellikler yönet hizmetlerden tema var yeniden başlatım olmadı bu sefer özellikler gelişmiş sistem ayarları en iyi olanı Windows seçsin dedim olmadı en iyi performanstaydı zaten kişiselleştirden Aero'yu seçtim olmadı nasıl çözeceğim?
Bilgisayar özellikler yönet hizmetlerden tema var yeniden başlatım olmadı bu sefer özellikler gelişmiş sistem ayarları en iyi olanı Windows seçsin dedim olmadı en iyi performanstaydı zaten kişiselleştirden Aero'yu seçtim olmadı nasıl çözeceğim?
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.854 Makaleler 5 Çözümler 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #2 Windows Vista Kanka dedi: Möderetörler konumu silin çözdüm ayarları bozmuşum ama geçici süreliğine banlamayın ne olur? Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atar mısınız? Artı 0 Eksi
Windows Vista Kanka dedi: Möderetörler konumu silin çözdüm ayarları bozmuşum ama geçici süreliğine banlamayın ne olur? Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atar mısınız?
Özgür Adam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 2.165 Çözümler 17 Yer Bursa 11 Mart 2021 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videodaki uygula büyük ihtimalle düzelecektir. Artı -1 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videodaki uygula büyük ihtimalle düzelecektir.
Callisto1232 Kilopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.735 Makaleler 3 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #4 Artı 0 Eksi
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.854 Makaleler 5 Çözümler 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #5 Windows Vista Kanka dedi: Gelişmiş sistem ayarları en iyi olanı Windows seçsin dedim. Genişletmek için tıkla... Bu kadar uğraşmak yerine mesajı tam okusaydınız keşke.@Callisto1232 Artı 0 Eksi
Windows Vista Kanka dedi: Gelişmiş sistem ayarları en iyi olanı Windows seçsin dedim. Genişletmek için tıkla... Bu kadar uğraşmak yerine mesajı tam okusaydınız keşke.@Callisto1232