Emre_Ceylan Megapat Katılım 12 Ekim 2015 Mesajlar 58 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2017 #1 Şu anda kullandığım laptopa Win 7 kurmuştum. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mart 2017
xGhostx Centipat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 603 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2021 #2 Emre_Ceylan dedi: Şu anda kullandığım laptopa Windows 7 kurmuştum. Eki Görüntüle 218666 Genişletmek için tıkla... Vay be kaç yıl geçmiş hiç kimse cevaplamamış üzüldüm. Hala var ise sorununuz yardımcı olabilirim.
Emre_Ceylan dedi: Şu anda kullandığım laptopa Windows 7 kurmuştum. Eki Görüntüle 218666 Genişletmek için tıkla... Vay be kaç yıl geçmiş hiç kimse cevaplamamış üzüldüm. Hala var ise sorununuz yardımcı olabilirim.
Emre_Ceylan Megapat Katılım 12 Ekim 2015 Mesajlar 58 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2021 #3 alperenpro12312 dedi: Vay be kaç yıl geçmiş hiç kimse cevaplamamış üzüldüm. Hala var ise sorununuz yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, lakin sorun bir süre sonra kendiliğinden çözüldü. Sanırım Update ile alakalı. Yine de ilginiz için teşekkürler.
alperenpro12312 dedi: Vay be kaç yıl geçmiş hiç kimse cevaplamamış üzüldüm. Hala var ise sorununuz yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, lakin sorun bir süre sonra kendiliğinden çözüldü. Sanırım Update ile alakalı. Yine de ilginiz için teşekkürler.