Windows 7 gpedit.msc açıldığında "MMC ek bileşeni oluşturamadı" hatası

AllyCaptain

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Ortalama 7 senelik bir bilgisayarım var. İşletim sistemim Windows 7. Bazı şeyleri değiştirmem gerektiğinde gpedit.msc'yi açmam gerekiyor. Ancak açtığımda içi fotoğraftaki gibi boş olarak gözüküyor. Bu konu hakkında çeşitli araştırmalar yaptım ancak yeterli sonuç bulamadım.

nWyNJa.png

Bu konu hakkında bilgisi olan muhakkak vardır diye düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle zararlı temizliği yap. www.malwarebytes.org ile tam tarama yapın.

[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer] anahtar dizinine geçin.

NoFolderOptions değerini bulun ve üzerine çift tıklayıp değeri "0" yapıp oradan çıkın. Sistemi yeniden başlatın. Şayet NoFolderOptions değeri yoksa boş alana sağ tıklayıp yeni/dword değeri de adını NoFolderOptions yap, değerini de yine çift tıklayıp 0 yapıp çık. Sistemi yeniden başlat.

O da olmazsa Microsoft'un çözüm önerisini uygula. https://support.microsoft.com/tr-tr...lize-error-message-when-you-open-microsoft-ma

O da olmazsa desteği biten bir sistem yerine Windows 10'a geçiş yap.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı