cuma kırşan
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar Windows 10 dahil bütün sistemleri tek tek kullandım ve oyunları en rahat Windows 7'de oynadığımı farkettim. Ama son zamanlarda bilgisayarıma üst üste windows 7 sistemi kurdum ama yinede GTA V Setup'daki hatayı engelleyemedim. CD'de veya setupta sıkıntı yok. Başka bir bilgisayarda denedim. Ama kendi bilgisayarıma bir türlü yükleyemedim. İnternette bu soruna ait tek çözüm dll indirmek ama işe yaramıyor!!!
Sorunum:ISDone.dll hatası alıyorum.
Zaten R.G. Mechanics Ultra Sıkıştırılmışla kuruyorum tam 4 saatte %35.8 oluyor ve hep orda kalıyor.
Lütfen beni deney tahtasına çevirmeden bir çözüm yolu söyleyebilir misiniz? Bu arada forumda yeniyim. Konuyu yanlış yere açmış olabilirim, kusura bakmayın...
Söylediğim gibi 11 saatte oyun yükleniyor. Lütfen kesin çözüm söyleyin. Eski Windows 7 'de sorun çıkmıyordu.
Sorunum:ISDone.dll hatası alıyorum.
Zaten R.G. Mechanics Ultra Sıkıştırılmışla kuruyorum tam 4 saatte %35.8 oluyor ve hep orda kalıyor.
Lütfen beni deney tahtasına çevirmeden bir çözüm yolu söyleyebilir misiniz? Bu arada forumda yeniyim. Konuyu yanlış yere açmış olabilirim, kusura bakmayın...
Söylediğim gibi 11 saatte oyun yükleniyor. Lütfen kesin çözüm söyleyin. Eski Windows 7 'de sorun çıkmıyordu.