ultimateHangi sürüm? Professional, Home Premium, Home Basic, Enterprise, Ultimate, Starter. Hangisi?
buradan indirdim zaten dediğim gibi eski çıktı isoTüm Windows 7 ISO dosyaları
Windows 7 ISO Arşivi Şifreli arşivler için şifre: technopat NOT: Tüm dosyalar orijinaldir, güvenle indirebilirsiniz. Yaşadığınız sorunlar için lütfen yeni konu açınız. Bu konu sadece kaynak olması için açılmıştır. ISO bütünlüğünü doğrulamak için Hash doğrulaması yapabilirsiniz...www.technopat.net
windows 7 yok?Home :: List of files by Microsoft®
The file list from Microsoft Corporation. You will find a hash sum of files (MD5, SHA-1, SHA-256 and SHA-512) and also the actual size of files in this list.tb.rg-adguard.net
Güvenlidir.
Hangi sürüm? Professional, Home Premium, Home Basic, Enterprise, Ultimate, starter. Hangisi?
Bunu bir deneyin. 64 bit. Doğru olduğuna inince bakarım.ultimate
buradan indirdim zaten dediğim gibi eski çıktı iso
windows 7 yok?
Hocam en kısa sürede link atarsanız sevinirim.
Bunu bir deneyin. 64 Bit. Doğru olduğuna inince bakarım.
32 Bit.
SP1 sürüm.
Orijinal Windows 7 Ultimate RTM. 64 Bit (orijinal SP1'siz RTM sürüm)
32 Bit:
2. olarak attığım RTM ISO'lar doğru ve orijinal. Onu indirebilirsiniz.Hocam doğruladınızmı orijinalmi?
2. olarak attığım RTM ISO'lar doğru ve orijinal. Onu indirebilirsiniz.
32 Bit 6.1.7600 (Build 7600):Hocam selamünaleyküm. Build 7600 numaralı Windows 7 starter ISO arıyorum elinizde var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.