Bilgisayarımı 5-6 gün önce formatladım ve ardından güncelledim sonrasından ara sıra da olsa mavi ekran veriyor. Özellikle bir film izlerken 15-20 dakika içerisinde mavi ekran verip kapanıyor. Ardından "Windows beklenen bir kapatmadan kurtardı" yazısınını alıyorum yardımcı olacak arkadaşlar var mıdır acaba?
Winidump: Minidump.rar
23.06.2025 tarihinde yapılan güncel rehbere aşağıdaki linkten erişebilirsiniz: https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-nedir-nasil-paylasilir.3817531/ Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi...
Bilgisayarımı 5-6 gün önce formatladım ve ardından güncelledim sonrasından ara sıra da olsa mavi ekran veriyor. Özellikle bir film izlerken 15-20 dakika içersinde mavi ekran verip kapanıyor. Ardından "Windows beklenen bir kapatmadan kurtardı" yazısınını alıyorum yardımcı olacak arkadaşlar var mıdır acaba?
23.06.2025 tarihinde yapılan güncel rehbere aşağıdaki linkten erişebilirsiniz: https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-nedir-nasil-paylasilir.3817531/ Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi...
Windows + R tıklayıp boşluğa eventvwr yazıp enter'a basın. Sizden istenilen*** hangi bölüm ise 1 yazılı yerden oraya sağ tıklayın. Eğer Yönetim olaylarından alacaksanız ona sağ tıklayıp resimdeki 2 olarak işaretlenmişi seçin. **İstenilen: Uygulama, Kur ve Sistem çıktılarını paylaşın. Eğer...
Windows + R tıklayıp boşluğa eventvwr yazıp enter'a basın. Sizden istenilen*** hangi bölüm ise 1 yazılı yerden oraya sağ tıklayın. Eğer Yönetim olaylarından alacaksanız ona sağ tıklayıp resimdeki 2 olarak işaretlenmişi seçin. **İstenilen: Uygulama, Kur ve Sistem çıktılarını paylaşın. Eğer...
Ya artık bıktım usandım cidden sabahtan beri mavi ekran hatası alıyorum PC'yi actıktan sonra 30 dk sonra falan ya mavi ekran veriyor ya da monitörden ekran gidiyor ama kasa hala çalışıyor. (1 Hafta önce formatladım)
Minidump: Minidump.rar