Windows 7 güncelleme başarısız sorunu (kod 800b0100)

Cevher

Hectopat
Orijinal Windows 7 home premium'um olduğu halde updatelerde sorun yaşıyorum. Sorun yaklaşık 1 yıl önce attığım format sonrası ortaya çıktı. Ne yaptıysam olmadı. Güncelleştirmelerin kodlarını alarak elle yüklemeyi denedim. Tam sanırım oldu dediğim zaman bilgisayarı açıp kapadığımda yine güncelleme gördüm yükledim ve başarısız oldu. Sonra Windows sorun için Windows update tek başına yükleyici önerdi. Onu denedim ama o da fayda etmedi şu an hala aynı sorunu yaşıyorum.

9210incid2626497.png
g%C3%BCncelleme.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows Güvenlik Duvarı hizmetini veya sisteminizde kurulu başka bir güvenlik duvarı programı var ise durdurun. Güncelleştirmeyi tekrar dene. Sorun devam ederse bu fixi kullan arkadaşım.

Bunu denedim ama sonuç alamadım. Tekrar deneyeceğim.

- - - Güncellendi - - -

Windows Güvenlik Duvarı hizmetini veya sisteminizde kurulu başka bir güvenlik duvarı programı var ise durdurun. Güncelleştirmeyi tekrar dene. Sorun devam ederse bu fixi kullan arkadaşım.
Ne sistem güncelleştirme hazırlıklılığı aracı işe yaradı ne de fix. Tamamen çaresiz kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Formatı tekrar atıp Denerseniz Çözülecektir. Yükseltme ile format attı iseniz bundan kaynaklanabilir güvenlik yazılımları yapabilir, Bir sürü sebepden kaynaklanabilir sorunlar. En kısa çözümü ya Güncelleme yapmıyacaksın yada format atacaksın.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı