Windows 7 güncelleme hatası

pcmağduru1

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam ilk öncelikle bilgisayarım formatlandı ve sonrasında oyunlar güncel bir işletim sistemine sahip olmadığım için sorunlar verip duruyor.
Windows Update'i açmaya çalıştığımda 80072EFE kodadlı hatayı alıyorum soruna baktığım zaman manuel güncelleme diyorlar fakat bende manuel güncelleme yaparken
Kodadı 80242016 hatayı alıyorum. Sizce sorun nelerden kaynaklı olabilir birisi bana yardımcı olursa çok sevinirim. Teşekkürler

Güncelleme yapmasan da olur 7'ye.

Aslında Valorant Zula gibi oyunları oynuyorum LoL açılıyor fakat Valorant veya Zula açılmıyor
Zula'da kernel güncel değil hatası alıyorum Valorant'ta ise Vanguard inmiyor nedenini araştırdığımda güncellikle alakalı olduğunu gördüm
He bir de size zahmet olmazsa bana dosyayı link olarak atabilir misiniz benim bu konuyla pek bir bilgim yokta
He bir de size zahmet olmazsa bana dosyayı link olarak atabilir misiniz benim bu konuyla pek bir bilgim yokta

sağ olun teşekkürler sorunum çözülürse size bildireceğim.
Sağ tıklayıp bağlantı adresini Kopyala'ya tıklayın ve adres çubuğuna yapıştırın inecektir.

Tekrar selamlar daha önce de olduğu gibi güncelleştirmelerin yüzde 80 gibi bir kısmı başarısız oldu ve neden kodu 80242016 Bu kodadlı hatayı neden dolayı veriyor olabilir neredeyse 6 saat süren bir güncelleme serüvenim %80 ile başarısız oldu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…