lakebodom Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 405 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #1 Öncelikle @300319'e Windows 7 arşivi için teşekkürler. Bu arşivlerden Windows 7 Pro yükledim ama güncelleme yapmam gerekiyormuş bu güncellemelerden hangileri yüklenmesi gerekli? Son güncellemelerde Windows 7 yavaşlıyor diye duymuştum.
Öncelikle @300319'e Windows 7 arşivi için teşekkürler. Bu arşivlerden Windows 7 Pro yükledim ama güncelleme yapmam gerekiyormuş bu güncellemelerden hangileri yüklenmesi gerekli? Son güncellemelerde Windows 7 yavaşlıyor diye duymuştum.
Snedy Decapat Katılım 28 Temmuz 2023 Mesajlar 315 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #2 Şahsen hayır son gelen güncellemelerin hepsi kötü Windows boşluyor.
lakebodom Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 405 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #3 Snedy dedi: Şahsen hayır son gelen güncellemelerin hepsi kötü Windows boşluyor. Genişletmek için tıkla... Kernel32 hatasını almamak için bi güncelleme kurmam lazım tek onu kursam yeterli sanirim
Snedy dedi: Şahsen hayır son gelen güncellemelerin hepsi kötü Windows boşluyor. Genişletmek için tıkla... Kernel32 hatasını almamak için bi güncelleme kurmam lazım tek onu kursam yeterli sanirim
Snedy Decapat Katılım 28 Temmuz 2023 Mesajlar 315 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #4 lakebodom dedi: Kernel32 hatasını almamak için bir güncelleme kurmam lazım tek onu kursam yeterli sanirim. Genişletmek için tıkla... Zorunlu olanları kur ama diğerlerini kurmazdim ben olsam.
lakebodom dedi: Kernel32 hatasını almamak için bir güncelleme kurmam lazım tek onu kursam yeterli sanirim. Genişletmek için tıkla... Zorunlu olanları kur ama diğerlerini kurmazdim ben olsam.