Ben masaüstü bilgisayarıma kurmuştum o arkadaşın söylediğinden daha iyi 4gb ram vardı i5 3570di kasıyordu pc.
SSD olmadan kasması doğal, arkadaşa zaten SSD ve RAM takviyesi yaparak geçmesini önerdim.
Ben masaüstü bilgisayarıma kurmuştum o arkadaşın söylediğinden daha iyi 4gb ram vardı i5 3570di kasıyordu pc.
Ram kaç gb yapmalıyım ?SSD olmadan kasması doğal, arkadaşa zaten SSD ve RAM takviyesi yaparak geçmesini önerdim.
Ram kaç gb yapmalıyım ?
8.1de kasar mı ?8 GB RAM şuan için yeterli olacağını düşünüyorum, ama yeni çıkan güncel oyunlar için 16 GB RAM öneriliyor. Ayrıca dualchannel RAM almanız daha iyi olacaktır.
8.1de kasar mı ?
Win 7den 8.1 yükseltim mi ? desteği sona erdiği için.Eski bilgisayarımda HDD diskime Windows 10 kurmuştum ve çok kasıyordu, Windows 8.1 kurunca bilgisayar rahatlamıştı.
Aynı bilgisayar Windows 7'de de kasıyordu o zaman.Ben masaüstü bilgisayarıma kurmuştum o arkadaşın söylediğinden daha iyi 4 GB RAM vardı i5 3570 idi kasıyordu PC.
Yok win 7de kasmıyordu. en son baktığımda biraz kasıyordu.Aynı bilgisayar Windows 7'de de kasıyordu o zaman.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.