Çözüldü Windows 7 güncellemeli orijinal ISO

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Zadan

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Eski bir laptopa Windows 7 kuracağım ama Windows 7 güncellemeleri dahil orijinal ISO istiyorum. Güncellemesiz orijinal ISO'dan kurunca belki 150 tane güncellemeyi Windows Update ile güncellemem gerekiyor bu da yaklaşık 2 3 saat arası sürüyor. Yardımcı olur musunuz? Home Premium sürümü olursa iyi olur.

Çözüm
Bu konu işinize yarayabilir.
Arkadaşlar selam. Eski bir laptopa Windows 7 kuracağım ama Windows 7 güncellemeleri dahil orijinal ISO istiyorum. Güncellemesiz orijinal ISO'dan kurunca belki 150 tane güncellemeyi Windows Update ile güncellemem gerekiyor bu da yaklaşık 2 3 saat arası sürüyor. Yardımcı olur musunuz? Home Premium sürümü olursa iyi olur.

Bulursanız haber verin hocam.

Çözüm
Şu videoya göz atabilirsiniz, fakat benim önerim Windows 8.1 kurmanız performans olarak 7'den bir tık daha hızlı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu ISO'larda tüm güncellemeler dahil değil hocam.

Güncellemesiz bunlar hocam.

Şu videoya göz atabilirsiniz, fakat benim önerim Windows 8.1 kurmanız performans olarak 7'den bir tık daha hızlı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu ISO'larda tüm güncellemeler dahil değil hocam.

Hocam videoda adam zannedersem windows'u kurduktan sonra güncelleştirmeleri yapıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı