Windows 7 güncelleştirmeleri kapatmak

Yorumcu abi

Hectopat
Seyahat yasagi kalktigi icin Çanakkale'ye memlekete gideceğim. Dizüstü PC'yi de yanimda götüreceğim. İnternetten fazla yemeden Online bir oyun oynayacagimda PC'deki güncellemeler internetten yer diye düşünüyorum. (Steam, Epic Games, Discord, Java, chorome, antivirus programı vs ) bu güncellestirmeleri nasıl kapatabilirim? (Windows 7)

Windows aramaya hizmetler yaz sonra bir tanesin üzerine tıklayıp W'ya bas orada Windows Update'yi görürsen 2 kere tıkla sonra açılışta devre dışı olacak ona tıkla uygula geri dön ve sağ C'lik yap durdur.

Arat bölümüne MSConfig yaz orada açılan kısımda başlangıç kısmına gelip istemediğiniz uygulamaların başlangıçta açılmasını kapatıp güncelleştirmeleri kapatabilirsiniz.

Steam: Ayarlardan otomatik güncellemeleri kapat.
Epic: Ayarlar otomatik oyun güncellemerlini kapat.
Discord kapatılmaz.
Java görev yöneticisi: Başlangıç - devre dışı.
Anti: Aylar tanım güncelleme - el ile.

Hmm yine yanlış anladım
Eray hoacmın dediği doğru onu uygula.

Steam: Ayarlardan otomatik güncellemeleri kapat.
Epic: Ayarlar otomatik oyun güncellemerlini kapat.
Discord kapatılmaz.
Java görev yöneticisi: Başlangıç - devre dışı.
Anti: Aylar tanım güncelleme - el ile.
Bunun daha kolay yolu yokmu pcdeki butun guncellemeleri durdurup veya izinle yapamazmıyım kolayca

Bunun daha kolay yolu yokmu pcdeki butun guncellemeleri durdurup veya izinle yapamazmıyım kolayca
Arat bölümüne MSConfig yaz orada açılan kısımda başlangıç kısmına gelip istemediğiniz uygulamaların başlangıçta açılmasını kapatıp güncelleştirmeleri kapatabilirsiniz.

Bunun daha kolay yolu yok mu PC'deki butun guncellemeleri durdurup veya izinle yapamaz mıyım kolayca.

Yapmanın daha kolay yolu var ancak Online oyun oynıycam diyorsun hizmetler ile çözümü var yaparsan Online oyun oynayasamazsın o yüzden söylemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…