N Nihad Ceferov Hectopat Katılım 28 Kasım 2013 Mesajlar 14 5 Aralık 2013 #1 Selam ben Pc açtığım sorunsuz şekilde açılıyor. Ama ekranda siyah ve sadece fare var. Sistem güvenli moda açılıyor bu sorunu nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2013
Selam ben Pc açtığım sorunsuz şekilde açılıyor. Ama ekranda siyah ve sadece fare var. Sistem güvenli moda açılıyor bu sorunu nasıl çözebilirim?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.477 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 5 Aralık 2013 #2 Güvenli modda temiz ön yüklemeyi araştır uygula. Ekran kartı sürücünü program kaldırdan kaldır, aygıt yöneticisinden ekran kartı donanımını kaldır(sürücüsü ile birlikte işaretli olsun).
Güvenli modda temiz ön yüklemeyi araştır uygula. Ekran kartı sürücünü program kaldırdan kaldır, aygıt yöneticisinden ekran kartı donanımını kaldır(sürücüsü ile birlikte işaretli olsun).
K Kjbyz16 Hectopat Katılım 4 Haziran 2016 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2016 #3 Aynı problem bende de var bir türlü çözemedim