Windows 7 hala kullanılır mı?

Hocam Windows 7 yükleyebilmekle beraber tarayıcı olarak Supermium kullanmalısınız Chrome vb. desteğini kesti

Windows 10 LTSC 2019 veya IoT LTSC 2021 gerekli. Windows 7 devri biteli 10 seneden fazla oldu. yoksa Windows 7 bir klasiktir. Windows 7 ilk çıktığında 1 yaşında olduğum için zamanında kullanamamış olsam da.

Hocam kullanabilsen bile çok rahat virüs / RAT girer antivirus bile durduramaz çünkü güvenlik güncellemesi durdu diye bir sürü aciği var.

Hocam kullanabilsen bile çok rahat virüs / RAT girer antivirus bile durduramaz çünkü güvenlik güncellemesi durdu diye bir sürü aciği var.

Normal bilinçli birinin bilgisayarına girmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 LTSC 2019 veya IoT LTSC 2021 gerekli. Windows 7 devri biteli 10 seneden fazla oldu. yoksa Windows 7 bir klasiktir. Windows 7 ilk çıktığında 1 yaşında olduğum için zamanında kullanamamış olsam da.

Hocam 2 sene önce kullanmıştım her şeye desteği vardı o zaman abartmayın 10 sene önce en yaygın işletim sistemiydi.

Hocam Windows 7 yükleyebilmekle beraber tarayıcı olarak supermium kullanmalısınız Chrome vb. desteğini kesti

Benim kullandığım programlar Discord Steam Epic Games bunları çalıştırsa yeter.

Hepsi Windows 7 desteğini kesmiş.

Bende 16 GB RAM GTX 1650 i5 11.nesil işlemcili sistemimde Dual Boot ile Windows 7 denemiştim (zevkine) Açıkçası Roblox hariç herşeyi sıkıntısız çalıştırıyordu WinRAR VLC gibi basit uygulamalar ve bazı modern oyunlar hala sıkıntısız çalışıyor. Örneğin Windows 10 üstü isteyen Party Animals oyunu bile hiç kasmadan çalıştı. Steam'i bir şekilde açabiliyorsunuz Vx Kex veya "no sandbox" komutları ile. Chrome desteğini kesmiş olsa da Windows 7 için yayınlanan son Chrome sürümü bayağı şey çalıştırıyor. Ama 2025'te Windows 7 kullanmak yine de sınırlı. Belki eğlencesine bir süre kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…