Windows 7 halen kullanılır mı?

Ben bu sistemde Valorant falan oynamiyorum zaten laptopunda oylebir niyeti yok eger iyi bir laptop olsaydi buna Windows 7 yukleseydim gercekten simdiki yila gore kullanmamam gerekiyordu ancak bu eski laptop zaten kaldira bilecekleride cok kisitli ben GameLoop'dan PUBG Mobile craft Rise falan oynuyorum zaten bunlar eski sistemler destekledigi icin Windows 7 de calisiyor ancak ben yeni bir laptopta bu Windows 7'yi kurmuyor 15 yillik tas devirinden kalma laptopa kuruyorum.

Lapotpun RAM'ını çıkardıp silgi ile temizledim olay burada cozuldu zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kullanılır, ancak güzel antivirüsler kullanmanız gerekli. Microsoft Security Essentials kullanırsanız Defender sıkıntısı da kalmaz. Ayrıca bazı programlar Windows 7 desteklemiyor.

Steam'in desteklemediğine emin misin?

Siteden indirilen Client ile doğrudan kullanamıyorsunuz. Uğraştırıyor. Kullanılabilmesi desteklendiği anlamına gelmiyor. Ben zaten kullanılmadığını iddia etmedim, desteklenmediğini söyledim. Eminim.

Emin misiniz? Kurulabiliyor. Eğer kurulmuyorsa yazın bir daha. Attığınız şeyde destek sonu. Çalıştırmayacağı anlamına gelmiyor. Eğer bir sorun yaşarsan Valve'in size destek vermeyeceği anlamına geliyor. Bir sanal makineye kurup denemek bu kadar zor olmamalı.

Ben çalışmıyor da demedim desteklenmiyor dedim hocam. Kuruluyor biliyorum. Desteklenmiyor demek çalışmıyor veya kurulamıyor demek değil ki.

Sitenin üstündeki Client üzerinden kurulmuyor dediniz. Ama kuruluyor.
Kuruluyor ama steam.cfg'den update all clients'dı sanırım öyle bir ayarı açmanız gerekiyordu ondan dedim. Siteden indirilen Client ile kullanamıyorsunuz da demedim doğrudan kullanamıyorsunuz dedim. "Uğraştırıyor." ifadesi steam.cfg düzenlemelerine itafendi.
Kod:
BootStrapperInhibitAll=enable
BootStrapperForceSelfUpdate=disable
Buldum bu işte dediğim ayar.

Ben direkt kurdum hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…