Windows 7 hiçbir aygıtı tanımama sorunu

L1fer1o

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar laptopuma Windows 7 32 Bit kurdum. İnternete bağlanamıyorum ve USB portları çalışmıyor. Aygıt yöneticisindeki diğer aygılar bölümündeki tüm aygıtları sarı ünlemle gösteriyor. Ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun başıma gelmişti. Tam nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum, yalan söylemeyeceğim ama bir tahminim var.

Hard Diske format ile, 3 e böldüm.
1.sine Windows kurdum.
2.sine Ubuntu kurdum.
3.sünü ortak boş disk yaptım.
Ubuntu'dan W7 sürücülerini indirip, 3. diske attım.
Sonra Windows'u açıp, ortak diskten sürücüleri yükledim.
...diye hatırlıyorum.

Windows, aygıtları görmüyor. Aygıt yöneticisinde, üstte görünüm var ordan gizli aygıtları göster var ona bas. Örn. Ekran Bağdaştırıcılarında Microsoft görüntü bağdaştırıcısı yazar. Ona bas ve sürücülerini yükle. Sarı ünlem varsa internetten veya bu forumdan araştır çözümünü bulursun. Olmazsa bilgisayarını x64 bit yap (rehberleri var.) ve Windows 8.1 veya Windows 10 64 bit kur.

Ne yapmam lazım?
Windows 10 kurman:

Yönetici dahil çoğu kişi direkt olarak Windows 10'a formatla diyor :) Sistem özelliklerini, bir bilgisayardan ne beklediğini soran yok.

Konuda açıkça belli ki arkadaşımız sürücülerini güncellememiş. Sürücülerini güncellersen sorunun çözülecektir.

Direkt olarak Windows 10'a formatla demenin manası yok. Arkadaş "Windows 10'a format atmalı mıyım?" diye sormamış.

Yönetici dahil çoğu kişi direkt olarak Windows 10'a formatla diyor :) Sistem özelliklerini, bir bilgisayardan ne beklediğini soran yok.

Konuda açıkça belli ki arkadaşımız sürücülerini güncellememiş. Sürücülerini güncellersen sorunun çözülecektir.

Direkt olarak Windows 10'a formatla demenin manası yok. Arkadaş "Windows 10'a format atmalı mıyım?" diye sormamış.
Windows 10 32 bit sürümü 1 GB RAM istiyor diyoruz, hala sistemi yetmez diyoruz satan adam bilmiyor siz biliyorsunuz, keşke önce okusanız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı