Windows 7 hiçbir aygıtı tanımama sorunu

Windows 10 32 bit sürümü 1 GB RAM istiyor diyoruz, hala sistemi yetmez diyoruz satan adam bilmiyor siz biliyorsunuz, keşke önce okusanız.
Windows 10 ve her işletim sistemi için gereken minimum hizmet sayısı ve kullandığı (sömürdüğü) işlemci, bellek durumu farklıdır.

Windows 10'un daha stabil! olması, her bilgisayar için "Windows 10 daha hızlıdır" kanısına varılamaz.

Windows 10 kurman:

Sayın Recep Baltaş sorun tam olarak şu. Arkadaşımın laptobu bu ve çok iyi olduğu şöylenemez. O da Win7'yi ölümüne seven biri. Bana Win 7 kurmam için dil döktü. Bende kurdum ama olay şu: Bilgisayarın sürücülerini güncellemem lazım lakin internete bağlanamıyorum. Ağ bağdaştırıcısını güncellemem lazım ancak internet bağlantısı yok. İnternet bağlantısı sağlamam içinse ağ bağdaştırıcısını güncellemem lazım😄. Böyle bir kısır döngüdeyim şuan. Sürüceri USB'ye başka bir bilgisayardan atıp laptopta kurayım desem yine olmaz. Çünkü USB portlarını güncellemem lazım. Telefonumun internetini Bluetooth aracılığıyla bilgisayar ile paylaşmayı denedim. Çok umutluydum ama Bluetooth'lada aynı sorunu yaşadım. Güncellemem lazım ve güncelleme yapabilmem için internet lazım. Tek denemediğim şey enthernet kablosunu takmam. O da arkadaşımın evinde şuan. Ama onunda çalışacağını sanmıyorum. Benim aklıma donanımın Win10 haricinde birşey desteklemediği geliyor. Bu arada Win 7 CD'sini boot menüsünde görmediği için laptop, Legacy mod'u enable yaptım ve öyle kurdum. Sanırım önceden UEFI falandı. Adı bu olmayabilir tam hatırlamıyorum. Sorun bumu acaba? Bu soruna tek çare Win10'a geri dönmekmi? Yani bu arkadaş bilgisarı sadece youtube'a girmek ve Knight Online oynamak için kullanıyor. Win 10 işletim sisteminde 2 çekirdeklik işlemciyi boştayken bile yüzde 70-80'getirdiği zamanlar olduğu için Win7 kurmamı istedi. Bu arada gerçekten bilgisayar akıyor şuan. Daha çabuk kendine geliyor ve klasörler arasında daha çabuk geçiş yapıyor. Evet Windows 7 ömrünü doldurdu biliyorum. Windows 10 daha güvenli ve daha hızlı onuda biliyorum canım dostlarım. Ancak bu laptop çok güçsüz ve inanırmısınız Windows 10'da klasör açıp kapatırken bile 1 yaşıma daha giriyorum. Yani yokmu bunun bir çözümü. 6 saattir yarım aklımla birşeyler yapmaya çalışıyorum😁 Uykuda bastırdı. Cevaplarınızı bekliyorum. Çok uzun yazı oldu eğer yazım hatam varsa özür dilerim.

10 güncel.PNG

Eski de bu ve Linux Mint vardı Vista bile denedim sorunsuz...
7 Kurmak vizyonsuzluk...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı