Windows 7 hızlandırma

Yer
Antalya
Daha fazla  
PC'yi sadece film ve Age of Empires gibi oyunlar için kullanıyorum fakat format attıktan 2-3 ay içinde çok yavaşlıyor. PC özellikleri:
  • 2 GB RAM
  • Intel Pentium Dual Core T4300 2.1GHz
  • Mobile Intel 4 series Express chipset family ekran kartı (796MB)
  • 320 GB ASUS 5200 RPM HDD
  • Win7 Ultimate SP1
PC açılırken bile çok yavaşlıyor, Chrome'da çok yavaşlıyor videoları tam ekran alırken bile 2-3 saniye donuyor, öyle tam ekrana geçiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birkaç günde bir temp ve %temp% klasörlerini boşaltın. Ulaşmak için Win+R komutunu kullanabilirsiniz. Onun dışında hizmetlerden arkaplan akıllı aktarım hizmeti ve hızlı getirmenin kapatılmasını tavsiye ederim. Tabii ki bu söylediklerim uçurmayacaktır bilgisayarınızı ama bir nebze olsun stabilite katabilir.

Dostum sistem özelliklerin çok düşük imkanın varsa sistem özelliklerini değiştir. İmkanın yoksa Windows 7 Home Premium 32 Bit veya Windows 8.1 32 Bit'e geç(belki 64 Bit kasar.)

Birkaç günde bir temp ve %temp% klasörlerini boşaltın. Ulaşmak için Win+R komutunu kullanabilirsiniz. Onun dışında hizmetlerden arkaplan akıllı aktarım hizmeti ve hızlı getirmenin kapatılmasını tavsiye ederim. Tabii ki bu söylediklerim uçurmayacaktır bilgisayarınızı ama bir nebze olsun stabilite katabilir.

onları zaten sürekli yapıyorum
Dostum sistem özelliklerin çok düşük imkanın varsa sistem özelliklerini değiştir. İmkanın yoksa Windows 7 Home Premium 32 Bit veya Windows 8.1 32 Bit'e geç(belki 64 Bit kasar.)

lenovo z50 laptop um var ama onları ofis işinde kullanıyorum bu pc yi arada bir açıyorum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı