Windows 7 Homa Basic'den Windows 10'a Geçiş

Haklı. Güle güle kullanın hayırlı olsun.

Amacım windows 10'a elimdeki orjinal windows7 lisansı ile yükseltip daha sonra windows 10 iso'su ile sıfır kurulum yapmak ve bu kurulumda benden isteyeceği lisans kodunu öğrenmek bu aşamada ne yapmam gerekecek ?

Windows 10 yükseltmesi yaptıktan sonra hiç ellemedim bilgisayarı. Ve sıfır kurulum hakkında bilgim yok. Yetkili arkadaşlardan yardım iste onlar yönlendirecektir.

Hocam bu kodlar orjinal'den geçiş yapanlar içinmi ? Bildiğim kadarı ile bana sormaması lazım bunları ama sorarsa kullanırım. Bu arada kurulumum %55 oldu gayet hızlı ilerliyor
Temiz kurulum yapanlar için bu kodlar. Orjinal bir sistem'den geçiş yaparken kod istemiyor.

Temiz kurulum yaptığımda Windows 10'a yükselttiğimdeki lisans kodunu kullanmayacakmıyım yani ? Kusura bakma çok soru soruyorum ama müsait değilsen kapatabilirim konuyu

Temiz kurulum yaptığımda Windows 10'a yükselttiğimdeki lisans kodunu kullanmayacakmıyım yani ? Kusura bakma çok soru soruyorum ama müsait değilsen kapatabilirim konuyu
Hayır kullanmaycaksınız, kullanmanıza gerek olmayacak çünkü. Ancak sisteminiz tamamen orjinal olacak merak etmeyin.

An itibari ile sorunsuz geçmiş bulunmaktayım . Sanırım sıfır kuruluma gerek yok çünkü uçuyor bilgisayar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…