Windows 7 Homa Basic'den Windows 10'a Geçiş

Windows 8.1'den geçen arkadaşlarda istememiş. Windows 7'den geçip de daha sonra temiz kurulum yapanlardan istemiş mi hiç bilmiyorum. Yanlış yönlendirmek istemem. Şuanda senin ürün anahtarının değişmiş olması gerekiyor. pkeyui isimli bir ürün anahtarı öğrenme programı var. Bu program ile şuan oluşan yeni ürün anahtarını öğrenir misin? Bu anahtarın Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum | Technopat Sosyal buradaki anahtarlarla aynı olmadığına emin ol. Hatta ürün anahtarını Google'da bir arat bakalım sonuç çıkacak mı diye. Eğer ki yeni öğrendiğin anahtarın hiçbiryerde eşleşmiyorsa sana özel oluşmuş bir anahtar demektir. Bu anahtarı not alıp, temiz kurulum ekranında en başta hemen girerek test edebilir ve gönül rahatlığı ile temiz kurulumunu yapabilirsin. Bu şekilde bir arkadaşıma yaptık ve sorun yaşamadık.

Kontrol ettim hiç biri ile uyuşmuyor sanırım bana özel bir kod oldu Bilgi için çok teşekkürler hocam Bu kodu sıfır kurulumlarda kullanabileceğim değil mi ?

Kontrol ettim hiç biri ile uyuşmuyor sanırım bana özel bir kod oldu Bilgi için çok teşekkürler hocam Bu kodu sıfır kurulumlarda kullanabileceğim değil mi ?
Biz kullandık sıkıntı çıkmadı hocam. Senin de sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum. Tekrar hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…