Windows 7 Home Basic Dil Sorunu

• Konuyu başlatan dieforhsyn07
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 2.025
D

dieforhsyn07

Ziyaretçi
Evde 2 GB ram olan laptop var buna windows 7 home basic 32 bit yükledim fakat ingilizce. Nasıl türkçe yapabilirim ?
NOT:Windows 8 kurun demeyin lütfen :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8.1 Kurdum 64 bit ama hayatımda bu kadar yavaş bir bilgisayar görmemiştim. Zaten onunla ilgili bir konu açtım fakat windows 7 yükledim laptop acayip hızlandı. 8.1 benim bu laptopa göre değil fakat masaüstünde 8.1 var çok memnunum.

Sorununu nasıl cozecegıne yardım edeyım sana. Denetım masasına gir, orda dünya ve saat var onun altında 2 secenek var: 2. olana gır, orda bı ekran gelcek karsına. Instal/Unısnstal dıye. Ona tıkla, sora gene 2 secenek gelcek. İlk olana tıkla, sora gene 2 secenek gelcek. Gene 1. seçeneğe tıkla. Windows updatayı baslat. Chekc de. Sora orda restore hıdden updates var, oraya tıkla. Butun dıller cıkacak. Sadece turkceyı ısaretle. Dıger dıl paketlerını yukleme. Sora ındır kur, yenıden baslat pc'nı. Olur. Olmassa denetım masası gene aynı o dunya ve saat olan yerdekı 2. yere gel. Orda englısh yazar. Tıkla ona. Turkce de, tamam de, bu kadar. Videosu ıcın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı