Batın KARAMER öncelikle konunun içinde böyle gereksiz yorumlara sebep oldu isem ve konunun dağılmasına sebep oldu isem affola. Ancak bazı arkadaşlar yardım etmek için değil konu kirliliği yapmak için mesaj atmalarından dolayıdır.Saygılar...
İlk olarak Windows 8.1' in başlat arayüzü faydalı olup olmadığı tartışılır. Ayrıca o başlat arayüzü dediğimiz kısım tabletler ve one touch pc' ler için tasarlanmış bir şey olduğundan beni alakadar etmediği kadar işime de gelmiyor. Tavsiyeniz içinde teşekkürler.
Diğer bir konu ise böyle bir konuda link atamak yasak olduğu için böyle bir cevap verdim. İkinci olarak ise boş yere mesaj atıp konu dağınıklığı yaparak kendi menfaatleriniz uğruna bu kadar çok mesaj yazmanıza da gerek yok.
@Ahmet Salih hayır yasak değil. Ben sizden yasal olan bir şeyi yasal bir yolla linkini atmanızı istiyorum. Kişisel bilgilerle neyi söylemeye çalıştığınızı da anlamdım. Bana şu anda lisans parası vermek saçma geliyor. Windows 7 Home Basic zaten Windows 10'a ücretsiz güncellenecek.
Üreticini arayıp hangi sürümü edinmen gerektiğin ile ilgili bilgi al. Epey sürüm var ve sürümlerin çoğunu nette kolay kolay bulamıyorsun. Ki 10'a geçiş yapabileceğin henüz belli bile değil. Sürümden dolayı lisansını kabul etmeme ihtimali var.